Stefan Baks

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
www.stefanbaksfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Stefan Baks Fotografie
Adres
Spilmansdijk 12
Postcode
7156NV
Plaats
Beltrum
Telefoon
0613622325
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

De liefdevolle blik die jullie uitwisselen tijdens jullie trouwdag… Jij op je best in jouw onderneming… De troostende arm om je heen tijdens een liefdevol afscheid van een dierbare…

Sta je er wel eens bij stil dat je veel mooie en bijzondere momenten in je leven simpelweg vergeet? Herinneringen vervagen, de tijd vliegt, hoe was het ook alweer?
Hoe waardevol is het om die speciale momenten op foto’s vast te leggen zodat jij ze voor altijd kunt herbeleven?

Ik ben Stefan Baks uit Beltrum en als gepassioneerd fotograaf draag ik graag bij aan het levend houden van mooie, emotionele en liefdevolle momenten in jouw en jullie leven.

Een ontspannen en ongedwongen sfeer is waar ik keer op keer naar streef tijdens een fotoshoot.
Dat begint met vooraf jullie al kort te leren kennen en interesse te tonen in elkaar of in jouw onderneming. Door de persoonlijke connectie die dan ontstaat, kan ik jou of jullie op de foto zetten op de manier zoals je écht bent. Met mijn rustige uitstraling, toegankelijkheid en opgewekte houding gaan we samen voor een prachtig resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen fotogeniek is, in ieder mens of onderneming zie ik iets moois en iets unieks.

Het is voor mij een eer om met mijn foto’s jullie een blijvende herinnering aan waardevolle momenten van jullie leven te geven. "Een foto vergeet het moment niet." Die ervaring gun ik iedereen.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mij of over mijn werk.

Categorie

People and Portrait, Wedding