Menu Zoeken

10% korting bij Cameranu.

Wij als Cameranu zijn er voor elke beeldmaker. Daarom bieden wij alle DuPho-leden 10% korting op een aankoop bij Cameranu. Kom langs in een van de winkels met je ledenpas of shop online voor jouw nieuwe aanwinst.

De 10% korting geldt voor de volgende productgroepen:

  • Tassen van Lowepro en ThinkTank
  • Accu’s/laders van Jupio en Mathorn
  • Filters
  • Zonnekappen/lensdoppen van Caruba en JJC
  • Reiniging/cleaning/beschermproducten (geen onderwaterbehuizingen)
  • Statieven
  • Boeken

De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet met terugwerkende kracht geïncasseerd worden. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Cameranu_Amsterdam_040723_30.jpg

Winkels Cameranu

Cameranu is de laatste jaren flink aan het groeien. Dat komt mede door de vele winkels die de afgelopen tijd zijn geopend. Met negen winkels verspreid over Nederland en België kun je altijd bij ons langs voor persoonlijk advies. Daarnaast kun je oude camera’s inruilen, nieuwe producten verzekeren of producten bij ons huren. Je leest alles over de locaties en diensten op onze winkelpagina

Cameranu zakelijk

Of je nou net komt kijken in dit vakgebied of al langere tijd fotografeert, Cameranu is er voor elke beeldmaker. Daarom snappen wij dat jij als professionele fotograaf je werk zo goed en makkelijk mogelijk wil uitvoeren. Als zakelijke klant van Cameranu profiteer je optimaal van onze service. Naast een deskundige partner, heb je een vast aanspreekpunt dat jou snel verder helpt. Of je nu ZZP’er of een grotere partij bent, wij ontzorgen je volledig. Op deze pagina  lees je er meer over.

Cameranu_Apeldoorn_170323_35.jpg

Evenementen en workshops

Fotograferen bestaat ook uit blijven leren en nieuwe dingen ontdekken. Cameranu biedt als community voor beeldmakers een ruime keuze aan verschillende lezingen, cursussen, workshops en masterclasses. Workshops van elk onderwerp worden op verschillende niveaus gegeven. Of je nu een bepaalde techniek wilt bijspijkeren of juist een nieuw onderwerp wil ontdekken, de evenementen van Cameranu zullen je zeker inspireren!

cameranu_logo_lockup_liggend_Kleur.png

Login om gebruik te maken van deze kortingen.