Menu Zoeken

Bereikbaarheid

Kun je ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin een terugbelverzoek. 

Op vrijdag zijn we minder goed bereikbaar. Er is dan geen zakelijke- en juridische dienst aanwezig.

Contactgegevens

Piet Heinkade 181 G
1019 HC Amsterdam
020-788 44 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 40531110
BTW NL 816604344B01
IBAN NL88INGB0007228622
BIC INGBNL2A

DuPho Team 2023

v.l.n.r Max van Olden, Laila Schoots, Marieke Rikken, Laura Mars, Suzanne Henning en Timothy Luza

Bureau

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., directeur (aanwezig van maandag t/m donderdag)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., jurist en adjunct directeur (aanwezig van maandag tot donderdagmiddag)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zakelijk en juridisch advies (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., relatiebeheer - platforms (aanwezig van dinsdag t/m donderdag)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., officemanager (aanwezig van dinsdag t/m donderdag)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., programma- en communitymanager – producer (aanwezig van maandag t/m woensdag en op vrijdag)

Bestuur

De vereniging kent een kostenvergoeding. Het Algemeen Bestuur is eindverantwoordelijk voor beleid, uitvoering en financiën en wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Blijf op de hoogte via

Twitter
LinkedIn
Facebook
Instagram