Menu Zoeken

DuPho Afscheid

DuPho Afscheid, ook wel bekend als Afscheidsfotografen.nl, is als onderdeel van beroepsvereniging DuPho, de vakgroep voor professionele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Afscheidsfotografie krijgt steeds meer bekendheid. In een tijdperk waar we steeds meer – kunnen – vastleggen, neemt ook de vraag naar een afscheidsreportage toe. Maar een professionele afscheidsfotograaf maakt het verschil tussen een kiekje en een waardevolle foto. Dit is een uniek onderdeel binnen de fotografie en vraagt (specifieke) kennis en ervaring van de fotograaf.

Aanmelden:

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij de specialisten van Dupho Afscheid. Als Dupho Afscheid willen wij afscheidsfotografie op de kaart zetten in Nederland en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid. Als specialisten willen wij garant kunnen staan voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het profiel? We nodigen je dan graag uit je hier officieel aan te melden. Tot slot, om lid te worden van het platform moet je ook lid zijn van de beroepsvereniging DuPho.

Meer informatie:

Is uw interesse gewekt en wilt u lid worden van dit platform, maar heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht DuPho Afscheid fotografen