Menu Zoeken

DuPho Afscheid

Dupho Afscheid is een platform waarin professionele afscheidsfotografen zijn verenigd. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in uitvaart- en afscheidsfotografie vóór en tijdens een uitvaart.

Afscheidsfotografie krijgt steeds meer bekendheid. In een tijdperk waar we steeds meer – kunnen – vastleggen, neemt ook de vraag naar een afscheidsreportage toe. Maar een professionele afscheidsfotograaf maakt het verschil tussen een kiekje en een waardevolle foto. Dit is een uniek onderdeel binnen de fotografie en vraagt (specifieke) kennis en ervaring van de fotograaf.

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij het de specialisten van Dupho Afscheid. Als Dupho Afscheid willen wij afscheidsfotografie op de kaart zetten in Nederland en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid. Als specialisten willen wij garant kunnen staan voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het profiel? www.afscheidsfotografen.nl/voor-afscheidsfotografen We nodigen je van harte uit je officieel aan te melden.

Meer informatie

Is uw interesse gewekt en/of wilt u lid worden van dit platform?
Voor meer informatie kunt u terecht bij Timothy Luza, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht DuPho Afscheid fotografen