Menu Zoeken

DuPho Geboorte

DuPho Geboorte, ook wel bekend als Geboortefotografen.nl, is als onderdeel van beroepsvereniging DuPho, de vakgroep voor professionele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in geboortefotografie.

DuPho Geboorte heeft ten doel het professionaliseren en standaardiseren van het beroep geboortefotograaf, het positioneren van de vakgroep binnen Nederland en al hetgeen dat rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. DuPho geboorte wil een toegevoegde waarde bieden aan professionele geboortefotografen, inclusief alle betrokken partijen, waaronder (toekomstige) klanten, verloskundigen, ziekenhuizen en alle overige (obstetrische) zorgverleners. We zijn een hechte, betrouwbare groep geboortefotografen die altijd op elkaar kan terugvallen. We delen veel kennis en ervaring met elkaar en zetten ons in om het beroep nog meer op de kaart te zetten.

Aanmelden:

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij de specialisten van DuPho Geboorte. Als DuPho Geboorte willen wij geboortefotografie op de kaart zetten in Nederland en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens de geboorte. Als specialisten willen wij garant kunnen staan voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het profiel? We nodigen je dan graag uit je hier officieel aan te melden. Tot slot, om lid te worden van het platform moet je ook lid zijn van de beroepsvereniging DuPho.

Meer informatie:

Is uw interesse gewekt en wilt u lid worden van dit platform, maar heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht DuPho Geboorte