Menu Zoeken

DuPho Geboorte

DuPho Geboorte, ook wel bekend als Geboortefotografen.nl, is als onderdeel van beroepsvereniging DuPho, de vakgroep voor professionele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in geboortefotografie.

Geboortefotografen.nl heeft ten doel het professionaliseren en standaardiseren van het beroep geboortefotograaf, het positioneren van de vakgroep binnen Nederland en al hetgeen dat rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Geboortefotografen.nl wil een toegevoegde waarde bieden aan professionele geboortefotografen, inclusief alle betrokken partijen, waaronder (toekomstige) klanten, verloskundigen, ziekenhuizen en alle overige (obstetrische) zorgverleners.

‘We zijn een hechte, betrouwbare groep geboortefotografen die altijd op elkaar kan terugvallen. We delen veel kennis en ervaring met elkaar en zetten ons in om het beroep nog meer op de kaart te zetten.’

Lidmaatschap

Als je je wit aanmelden als geboortefotograaf, moet je aan een aantal criteria voldoen: zie geboortefotografen.nl/aanmeldcriteria. Na je aanmelding hoor je zo snel mogelijk of je bent toegelaten tot de vakgroep Geboortefotografen.nl.

Wat biedt geboortefotografen.com?

  • Aanwezigheid op gerenommeerde beurzen
  • Twee keer per jaar een interessant seminar/workshop
  • Actieve besloten community op Facebook waarin veel kennis en ervaring wordt gedeeld
  • Een netwerk van ervaren geboortefotografen die back-up voor elkaar kan staan
  • Vakgroep is actief op social media zoals Facebook en Instagram
  • Zelf meewerken aan het professionaliseren van het vak

Overzicht DuPho Geboorte