Menu Zoeken

DuPho heeft veel samenwerkingsverbanden om op de hoogte te blijven van de beroepsontwikkeling en daarop invloed uit te oefenen.

Klomps & Boor risicobeheer

Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor. In samenwerking met de brancheorganisaties voor beroepsfotografen en een aantal gerenommeerde Nederlandse verzekeraars is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

kbrbeheer.nl

NVJ/NVF

DuPho en de NVJ zijn een nieuw samenwerkingsovereenkomst aangegaan die erg interessant is voor alle fotojournalisten. Beide verenigingen vertegenwoordigen fotojournalisten, behartigen hun belangen en bieden ondersteuning in het uitoefenen van het beroep. Om fotojournalisten het beste uit twee werelden te bieden komen we met een nieuw lidmaatschap; het ’geassocieerd DuPho-lid’.

nvj.nl

BNO

BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) en DuPho bundelen de krachten op het gebied van kennis en creativiteit. BNO en DuPho vinden het belangrijk dat hun leden ook competenties ontwikkelen waardoor ze sterker worden in de sociale en commerciële kant van hun creatieve praktijk. Daarom zullen beide verenigingen vanaf het komend jaar samenwerken binnen de BNO Academie. Het is een ideale partner om meer te organiseren voor de DuPho-leden in het zuiden van het land.

bno.nl

Pennings Foundation

Stichting Pennings Foundation is een presentatie- en kennisplatform op het gebied van fotografie, nieuwe mediakunst en videokunst en is zo betekenisvol voor kunstenaars en publiek. Met hoogwaardige tentoonstellingen wordt laagdrempelig een breed en divers publiek in staat gesteld kunst te beleven en te waarderen en worden ontmoetingen bevorderd tussen makers, kunstkijkers, kopers en opdrachtgevers. Aanvullend wil de Foundation door middel van educatieve activiteiten op inspirerende wijze uiteenlopende groepen interesseren voor fotografie, nieuwe mediakunst en videokunst om zo hun kennis daarover te verbreden en te verdiepen.

penningsfoundation.com

Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam is een unieke, onafhankelijke culturele organisatie zonder winstoogmerk. Centraal staan het ontlokken van inspirerende discussies, creativiteit, bottom-up initiatieven en innovatie.

dezwijger.nl

Pf magazine

Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf. De kracht van het blad is de combinatie van vaktechnische inhoud en beeld, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Iedere uitgave bevat een uniek portfolio van een professionele fotograaf.

Pf is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interview, achtergrond, specials en creatie. Het vakblad verschijnt 8 keer per jaar, op extra groot formaat en een uniek portfolio op speciaal papier. Tevens verschijnt er twee keer per jaar een special edition.

Pf.nl