Menu Zoeken

DuPho heeft veel samenwerkingsverbanden om op de hoogte te blijven van de beroepsontwikkeling en daarop invloed uit te oefenen.

Mores Online

DuPho ondersteunt Mores.online, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele en creatieve sector. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de culturele en creatieve sector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren. Mores en de vertrouwenspersonen van het meldpunt zijn onafhankelijk. De vertrouwenspersonen werken in absolute vertrouwelijkheid en hebben een geheimhoudingsplicht. Mores hanteert de Regeling Optreden tegen Ongewenste Omgangsvormen. DuPho gebruikt deze regeling als leidraad en verklaart alle inspanningen die daarbij horen te zullen uitvoeren.

Mores.online

Klomps & Boor risicobeheer

Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor. In samenwerking met de brancheorganisaties voor beroepsfotografen en een aantal gerenommeerde Nederlandse verzekeraars is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

kbrbeheer.nl

NVJ/NVF

DuPho en de NVJ zijn een nieuw samenwerkingsovereenkomst aangegaan die erg interessant is voor alle fotojournalisten. Beide verenigingen vertegenwoordigen fotojournalisten, behartigen hun belangen en bieden ondersteuning in het uitoefenen van het beroep. Om fotojournalisten het beste uit twee werelden te bieden komen we met een nieuw lidmaatschap; het ’geassocieerd DuPho-lid’.

nvj.nl

BNO

BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) en DuPho bundelen de krachten op het gebied van kennis en creativiteit. BNO en DuPho vinden het belangrijk dat hun leden ook competenties ontwikkelen waardoor ze sterker worden in de sociale en commerciële kant van hun creatieve praktijk. Daarom zullen beide verenigingen vanaf het komend jaar samenwerken binnen de BNO Academie. Het is een ideale partner om meer te organiseren voor de DuPho-leden in het zuiden van het land.

bno.nl

Canon 

Canon is de toonaangevende naam in beeldverwerking en is dat in de afgelopen 80 jaar geweest. Canon is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale beeldverwerking voor consumenten, bedrijven en professionals. De nadruk op technologie maakt deel uit van het bedrijfs-DNA en Canon zet zich in om mensen een nieuwe voorstelling te geven van wat mogelijk is met beeldverwerking.

canon.nl

Pakhuis de Zwijger

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam is een unieke, onafhankelijke culturele organisatie zonder winstoogmerk. Centraal staan het ontlokken van inspirerende discussies, creativiteit, bottom-up initiatieven en innovatie.

dezwijger.nl