Menu Zoeken

Het eerste Broodfonds is opgericht door DuPho in januari 2017 onder de naam PIXEL. Het groeide snel: van 24 leden bij de oprichting, naar het maximumaantal van 50 leden in oktober 2018. Broodfonds PIXEL bestaat voor 100% uit fotografen.

Een groot deel van hen komt uit de Randstad of midden-Nederland, maar er zijn ook leden bij uit Noord-Brabant, Overijssel en zelfs Friesland. Drie keer per jaar zien de leden elkaar op een gezellige bijeenkomst op een centrale plek in Nederland. Zo is er ruimte voor kennisdeling, onderlinge samenwerking en inspiratie.

Vanwege het grote succes van het eerste Broodfonds, is DuPho op dit moment bezig met het oprichten van een tweede Broodfonds voor fotografen/creatieven. Na de oprichting wordt dit Broodfonds, net als PIXEL, zelfstandig en valt dan niet meer onder de paraplu van DuPho

Aansluiten

Broodfonds PIXEL is vol, geïnteresseerde fotografen kunnen wel een plekje op de wachtlijst reserveren. Mail hiervoor naar het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..