Melanie van Vorstenbos

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://mevrouwmel.nl
Bedrijfsnaam
Mevrouw Mel
Adres
Valkenstein 64-1 hoog
Postcode
1082BP
Plaats
Amsterdam
Telefoon
0622803652
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Melanie van Vorstenbos

Ik ben een fotograaf met mijn eigen studio en een liefde en interesse voor zowel eten als mensen.   Dit zijn mijn twee favoriete onderwerpen om te fotograferen. Hier heb ik meer dan 10 jaar ervaring mee.

Dat heb ik o.a. opgedaan als fotograaf bij food studio Duivelseiland in Amsterdam. Voor diverse bedrijven, zoals supermarkten,leveranciers van verschillende merken en tijdschriften heb ik campagnes, advertorials, social media content, lifestylefoto’s, productfotografie, portretten, verpakkingsbeelden en andere visuele uitingen gemaakt. Ik werk zowel op locatie als in de studio.

Voordat ik bij Duivelseiland begon, heb ik fotografie gestudeerd aan de KABK en AKI en heb ik als assistent gewerkt voor diverse mode en food fotografen.

Waar ik blij van word is eten! Eten/food is voor mij een verbinder. Het brengt mensen samen, ongeacht hun leeftijd, afkomst of gender.

Eten is mijn favoriete onderwerp om over te praten, te lezen, naar te kijken/ruiken/proeven en te fotograferen. Dat doe ik al 13 jaar, met daglicht, kunstlicht in de studio en op locatie. Food heeft zelfs invloed op mijn keuze voor vakantiebestemmingen.

Mijn Molukse oma Nina vroeg nooit hoe het met me ging, maar altijd of ik al had gegeten. Vanaf kleins af aan werd me al bijgebracht wat belangrijk is in het leven en dat is, eten!

Samen elkaars gerechten eten is een vorm van respect en acceptatie voor elkaar ❤️

Categorie

Food, People and Portrait