Michael Zwaagman

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.kez-fotografie.nl
Bedrijfsnaam
KEZ Fotografie
Adres
van Linschotenstraat 87
Postcode
9601HJ
Plaats
Hoogezand
Telefoon
+31 6 24 46 49 47
Bio

Ik ben Michaël Zwaagman, de man achter de camera, de ziel achter de visie en de hartslag van deze onderneming. Ik heb een diepe passie voor het vastleggen van momenten. Niet zomaar momenten, maar die speciale, onvervangbare momenten die het leven betekenis geven.

Ik ben opgegroeid in de schaduw van een geweldige man, mijn vader. Een man die met zijn fotografie de wereld om ons heen niet alleen vastlegde, maar ook interpreteerde en weergaf. Zijn camera was zijn derde oog, zijn foto's een venster naar zijn ziel. Zijn initialen, K.E.Z., zijn nu de basis van deze onderneming, een eerbetoon aan zijn inspirerende nalatenschap.

Ik geloof dat de combinatie van mijn unieke achtergrond, mijn vastberadenheid om de geest van mijn vader te eren en mijn streven om altijd authentieke, emotionele momenten vast te leggen mij onderscheidt van andere fotografen. Mijn focus ligt in de afscheidsfotografie en moment design fotografie, twee gebieden waar ik geloof dat mijn vaardigheden en passies het sterkst naar voren komen.

Afscheidsfotografie is een delicate, emotionele kunst. Het vereist een fotograaf die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook empathisch en begripvol. Iemand die de intimiteit van het moment kan respecteren terwijl hij het voor altijd vastlegt. Ik benader deze taak dan ook met diepe nederigheid en respect.

Bij KEZ Fotografie bent u niet zomaar een klant, maar een partner in het creatieve proces. Ik werk nauw met u samen om uw wensen en ideeën tot leven te brengen, zodat u verzekerd bent van een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Mijn doel is om u een ervaring te bieden die verder gaat dan alleen het maken van mooie foto's. Ik wil een blijvende impact achterlaten door uw kostbare momenten op een authentieke en mooie manier vast te leggen.

Kiezen voor KEZ Fotografie betekent kiezen voor authenticiteit, empathie en professionaliteit. Het betekent kiezen voor iemand die uw momenten waardeert zoals u dat doet. Het betekent kiezen voor iemand die begrijpt dat achter elke foto een verhaal schuilt, een emotie, een herinnering.

Categorie

Funeral