Sterre Delemarre

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotosterre.nl
Bedrijfsnaam
Sterre Delemarre
Adres
E. Tesschenmacherstraat 52
Postcode
7415 CV
Plaats
Deventer
Telefoon
06-47190935
Linkedin Page
Bio

Fotograaf met een passie voor natuur. Mijn kracht ligt in het fotograferen van details. Daarbij speel ik met het mooiste licht dat er bestaat: puur zonlicht.

In 1962 werd ik geboren in Amsterdam met als achtertuin het Amsterdamse Bos en het Thijssepark. Mijn vader, een enthousiast amateurfotograaf, bracht mij de liefde voor fotografie bij. De liefde voor de natuur kreeg ik met de paplepel ingegoten door mijn moeder. Sinds 1983 woon ik in Deventer.

De fotografielessen, tijdens mijn studie milieukunde, gaven mij een extra stimulans om meer met fotografie te gaan doen. Ik volgde diverse cursussen en in 1995 deed ik het oriëntatiejaar fotografie aan de Academie Amsterdam. Daarna leerde ik het vak in de praktijk bij een beroepsfotograaf. Sinds 2004 werk ik als zelfstandig fotograaf.

Mijn enthousiasme en kennis deel ik graag met anderen. Daarom organiseer ik fotografieworkshops en fotografieprojecten voor kinderen en jongeren. In mijn workshops en projecten combineer ik jarenlange ervaring op het gebied van natuur- en milieueducatie met de kunst van het fotograferen.

Categorie