Rianne Tegelaar

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
www.riannetegelaar.com
Instagram Page
Bio

Als beeldmaker laat ik me inspireren door het magisch realisme, een stijl die elementen van droom en werkelijkheid combineert. Ik leg niet alleen de fysieke aspecten van een scène vast , maar ook de emoties en sfeer die ermee gepaard gaan. Dit stelt me in staat visuele verhalen te creëren die kijkers meenemen naar de wereld op het snijvlak van werkelijkheid en verbeeldin.

Ik ben gefascineerd door de voortdurende evolutie en verandering van de wereld, en ik leg deze transformaties vast met een poëtische benadering. In mijn foto's combineer ik vaak alledaagse scènes met ongebruikelijke elementen. Mijn stijl is zacht en etherisch, waarbij ik gedempte kleuren en subtiel lichtgebruik om een gevoel van sereniteit te creëren. Een centraal thema in mijn fotografie is de relatie tussen tijd en werkelijkheid. Ik onderzoek hoe momenten in de tijd kunnen worden vastgelegd en getransformeerd tot beelden die zowel echt als denkbeeldig aanvoelen. 

Kinderen zijn vaak een belangrijk onderwerp in mijn werk. Kinderen ervaren tijd anders dan volwassenen. Voor kinderen is tijd de verbinding tussen verschillende ervaringen. Tegelijkertijd zijn kinderen zelf tijd, voortdurend in transformatie terwijl ze naar volwassenheid navigeren.

Categorie

Autonomous and Art, People and Portrait, Travel