Nico Brons

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.nicobrons.nl
Website 2
http://www.iphone-art.nl
Bedrijfsnaam
Nico Brons Fotografie
Adres
Rietvelderf 6
Postcode
3822 ET
Plaats
Amersfoort
Telefoon
06-24507028
Linkedin Page
Bio

Fotografie op maat, naar wens, naar gevoel en naar beleving.

Nico Brons is afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam op 18 december 2013.

Nico Brons is gastdocent bij Fotogram Amsterdam en docent fotografie bij Mark de Rooij Fotografie.

Een enthousiast en gepassioneerd free-lance fotograaf die fotografeert op intuitie en gevoel, in een belevingswereld die onlosmakelijk verbonden is met emotie. Dat ziet u terug in het fotowerk van zijn hand. Nico is gespecialiseerd in bedrijfsreportages, portretten voor bedrijven, interieur- en exterieur fotografie, sociaal menselijke reportages, fotoshoots voor particulieren, bruiloften en festival- en concert registraties. Hij is flexibel, denkt mee en gaat voor kwaliteit.

Nico is ingeschreven bij de KVK met nummer 52824543

In zijn autonome werk ziet u ook abstractie, fotobewerkingen, vreemde scenes, donkere kanten, maar ook humor terugkeren. Hij gaat “buiten de lijntjes” en laat daarin verfrissende en vernieuwende dingen zien.

Daarnaast is Nico een fotograaf die vaak met de Apple iPhone werkt. Met behulp van dit apparaat worden buitengewone beelden, portretten, landschapjes en abstracte voorstellingen gecreëerd. De werken komen allemaal tot stand in de iPhone zelf. Er is dus absoluut geen tussenkomst van externe apparatuur zoals een PC of externe fotobewerkingsprogramma's. Hij geeft ook lezingen en workshops smartphone fotografie voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Een flink aantal bedrijven, verenigingen en particulieren zijn u daarin al voorgegaan. Nico exposeert Fine Art fotografie in binnen- en buitenland.

Hij zegt: “ik fotografeer veelal op intuïtie en op gevoel, De techniek is ondergeschikt, maar vaak wel een hulpmiddel die je nodig hebt. Er zijn veel fotografie “regeltjes” waar men soms in vast blijft zitten en daar probeer ik altijd wel een beetje doorheen te breken. Het gaat uiteindelijk om het beeld en er niet om hoe je ertoe gekomen bent of wat voor dure of goedkope apparatuur je daarvoor gebruikt hebt of wat voor digitale bewerkingen je toepast.”

Nico Brons Fotografie wordt vertegenwoordigt door Draumlist voor Fine Art fotografie voor uw bedrijf, thuis of elders, indien u interesse heeft vraag dan naar de mogelijkheden op dit gebied. Neem contact op via het contactformulier of neem een kijkje www.iphone-art.nl.

Categorie

Architecture, People and Portrait, Corporate