Marlies Roemen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www. marliesroemenfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Marlies Roemen Fotografie
Adres
muntsingel 22
Postcode
6075 Gv
Plaats
Herkenbosch
Telefoon
06-53343101
Instagram Page
Bio

Hoi, mijn naam is Marlies Roemen. Gehuwd en samen met mijn maatje voor het leven en 2 energieke kids wonen we in Herkenbosch. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de echte mensen en hun persoonlijke verhalen.

Mensen die me kennen zullen me omschrijven als; warm, integer, leergierig en een tikkeltje te perfectionistisch.Vanuit een gemis van het hebben van eigen foto's tijdens mijn bevalling, ben ik gedreven om ouders te helpen om hun geboorteverhaal op een mooie en oprechte manier te bewaren. Ik geloof dat de authentieke geboorteverhalen enorm waardevol zijn en zorgen voor vertrouwen, verbinding en liefde.

Door mijn verpleegkundige, coaching achtergond en ruime ervaring in geboortefotografie weet ik in alle situaties perfect aan te sluiten in jouw proces en geboorteteam.

Mijn doel is een verhaal te maken wat jullie zal ontroeren, omdat het zoveel meer is dan alleen maar een paar afbeeldingen. Een verhaal wat jullie willen vertellen en voor altijd willen bewaren, omdat het niet alleen laat zien wie jullie zijn, maar ook jullie kracht & intens geluk.

Ik kan niet wachten om jullie te helpen om jullie geboorteverhaal te vertellen.

Liefs, Marlies Roemen

Categorie

Birth, Documentary, New born

Specialisatie

DuPho Geboorte