Lyanne Keegstra

Website 1
https://lyanneart.com/
Bedrijfsnaam
LyanneArt
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Na mijn afstuderen aan de filmschool begon ik mijn expertise te ontwikkelen in verschillende sectoren. Zo heb ik als videograaf gewerkt voor een yoga website en als fotograaf voor verschillende culturere instellingen. Tegenwoordig kun je me vinden bij het vastleggen van bruiloften, zakelijke evenementen en festivals.

In de afgelopen tien jaar is mijn passie voor visueel vertellen sterk ontwikkeled. Ik heb samengewerkt met verschillende internationale merken en non-profitorganisaties. Wat het dichtst bij mijn hart ligt, is anderen de ruimte geven zichzelf te kunnen uiten. Ik heb de vreugde en verbinding tussen mensen door mijn lens mogen ervaren. Daarom hoop ik mijn beroep te blijven gebruiken om een positieve ervaring toe te voegen aan iemands leven.

Ik geloof dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om onszelf te verbeteren en een leven te creëren dat vervullend is. Soms hebben we hierbij ondersteuning nodig, en dat is oké. Voor mij zorgen dagelijkse yoga- en mindfulness oefeningen ervoor dat ik dankbaar ben voor de ervaringen die ik heb. Het gevoel van dankbaarheid is iets wat ik met anderen wil delen. Daarnaast steun ik organisaties die zich inzetten voor positieve verbeteringen in de wereld om ons heen.

Ik investeer mijn tijd als vrijwilliger, om ook meer te kunnen leren over wat er speelt in de wereld. Zo heb ik in IJsland mogen leren over klimaatverandering. Heb ik een maand gewerkt in een kleine gemeenschap in Griekenland. En heb ik mijn kennis als videograaf kunnen overdragen bij kunstinstellingen in Canada en België. Recentelijk help ik ook als video- en audiotechnicus bij een kinderziekenhuis.

Mijn intenties voor de toekomst zijn om op dit pad verder gaan. Mijn kennis en vaardigheden inzetten om meer bewustwording te creëren. Uiteindelijk kunnen we de wereld om ons heen en in onszelf een stukje beter maken.

Stuur mij gerust een bericht met jouw vragen of ideeën: info@lyanneart.com.

Categorie

Corporate, Travel, Wedding