Doré de Vries

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.outdoorphotography.nl
Bedrijfsnaam
OutDoor Photography
Adres
Dirk de Ruiterstraat 3
Postcode
9581 DA
Plaats
Musselkanaal
Telefoon
0621255402
Instagram Page
Bio

OutDoor Photography: puur natuurlijk

Zoek je een fotograaf die jouw verhaal vertaalt naar sprekende foto’s? Ik ga heel graag met jou aan de slag.

Als mens en als fotograaf heb ik een grote passie voor het buitenleven. Ik hou van elk seizoen, elk landschap, elk moment van de dag. En dat zie je terug in mijn portretten en reportages.

Ik fotografeer graag zo natuurlijk mogelijk. Dat betekent ook: minimaal nabewerken.

Mijn foto’s vertellen jouw verhaal. Ik leg het vast met open blik, veel empathie en een groot inlevingsvermogen. En het liefst buiten, waar ook ter wereld.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

 

Even voorstellen

Er gaat natuurlijk niets boven een persoonlijke ontmoeting, maar ik stel me graag alvast even aan je voor. 

Ik ben geboren en getogen in de mooie provincie Drenthe. En al woon ik nu een klein stukje noordelijker, ik kom er nog steeds heel graag thuis. Waar het kan, geniet ik van de prachtige natuur en het buitenleven. Ik vind er rust en inspiratie. Je kunt me wakker maken voor een vroege ochtendwandeling. Heerlijk!

Ik hou van hard werken en doe dat met alles wat ik in me heb. Maar ik maak ook tijd om mezelf weer op te laden. Om te genieten van het moment, alleen of in gezelschap. Buiten in de natuur of met lekker eten en een goed glas wijn.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn foto’s puur zijn, uit het leven gegrepen. Mijn creativiteit zet ik in voor het bedenken van de juiste setting, invalshoek en compositie. Niet voor nabewerken. Dat doe ik zo min mogelijk. Ook bij portretten ga ik voor een natuurlijke look in een fijne, ontspannen sfeer: foto’s waar jij jezelf in herkent.

Categorie

Corporate, Food, Product