Arjan Bronkhorst

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.arjanbronkhorst.com
Adres
Keizersgracht 434
Postcode
1016GD
Plaats
Amsterdam
Telefoon
0615061615
Bio

Arjan Bronkhorst (1972) is een Nederlands fotograaf, gevestigd in Amsterdam. Arjan is als professioneel fotograaf gespecialiseerd in architectuur, interieur, en portretten. Ook accepteert hij opdrachten op gebied van bedrijfsfotografie.

Tot zijn klanten behoren magazines, uitgeverijen, musea en reclamebureaus. Arjan is tevens een reislustig fotograaf met oog voor bijzondere ontmoetingen en landschappen. Voor diverse magazines maakt hij reisreportages. Ook werkt hij als fotogids oa in Spitsbergen.

In 2013 publiceerde hij het boek Grachtenhuizen; het resultaat van zijn tweejarig fotoproject over een dertigtal Amsterdamse stadspaleizen. Het fotoproject kreeg veel publiciteit en het Amsterdam Museum stelde een fototentoonstelling samen.

In 2016 verscheen het boek Kerkinterieurs in Nederland, het resultaat van een bijna tweejarig fotografieproject van Arjan Bronkhorst in opdracht van Museum Catharijneconvent en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Voor dit project fotografeerde hij 100 kerkinterieurs van de Middeleeuwen tot aan de twintigste eeuw.

Arjan werkt momenteel aan diverse boeken en magazinepublicaties.

 

Categorie

Architecture, Lifestyle Interior, People and Portrait