Anton Harfst

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.foto-reizen.com / www.photography-vacations.com
Bedrijfsnaam
VOF Photothema
Adres
Anjerstraat 13
Postcode
4587 AP
Plaats
Kloosterzande
Telefoon
(+31)06 21345271
Bio

Anton Harfst en Laurien van den Hoven vormen het hechte team van Photothema. Zij zetten hun liefde voor fotografie in om hun ‘leerlingen’ naar huis te zien gaan met veel foto’s, nieuwe vaardigheden, meer ervaring en bergen energie om je fotografie een stap verder te brengen.

Onze missie: jou als liefhebber van fotografie het gereedschap en het zelfvertrouwen geven om de foto’s te maken die jij voor ogen hebt.

Anton Harfst – fotograaf & fotografie-docent

Begeleidt de fotocursussen, fotoreizen en coachingssessies. Anton fotografeert met Nikon.
“Ik ben opgeleid als docent talen (Nederlands en Duits) en heb me in de loop van de jaren ontwikkeld tot fotograaf en foto-editor. Vandaag de dag komt mijn didactische opleiding mij uitstekend van pas. Geen enkele ‘leerling’ is hetzelfde. Begeleiding van enthousiaste fotografen is heerlijk om te doen.”

Laurien van den Hoven – organisator & workshopbegeleider

Organiseert en begeleidt de fotoworkshops en fotoreizen
Over Photothema - Laurien van den Hoven
“Ik vind het heerlijk om de programma’s te ontwikkelen voor onze fotoworkshops en reizen en de deelnemers te begeleiden. Onderweg vertel ik verhalen over geschiedenis, cultuur, economie – hier komt de antropoloog in mij naar boven.”

Anton en Laurien zijn getrouwd in 1992. Vanaf de zomer van 2006 tot eind 2011 hebben zij in Griekenland gewoond, eerst in Athene en vanaf 2008 in Xirokambi Sparta. Photothema is gestart als Grieks bedrijf in 2008. Sinds begin 2012 is Photothema in Nederland gevestigd.

Categorie