Vera Wind-van der Werff

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.sprankelendfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Sprankelend fotografie
Adres
Brugstraat 55
Postcode
4131 AZ
Plaats
Vianen
Telefoon
030-700 97 52
Instagram Page
Bio

Mijn naam is Vera Wind en ik woon met mijn man en dochter in Vianen (bij Utrecht).

Door de kwetsbaarheid van nieuw leven zelf te ervaren ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk foto’s voor mij zijn. Mijn specialisme ligt bij het vastleggen van geboorteverhalen, maar je kunt ook bij me terecht voor een waardevolle herinnering aan de zwangerschap, kraamtijd of andere waardevolle momenten.

Een bevalling is intens, vol emotie en een achtbaan waarin ouders vaak niet alles onthouden wat er gebeurt. Door dit respectvol vast te leggen, en een respectvolle samenwerking met zorgverleners, kunnen ouders later met liefde terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis.

Mijn klanten zien mij als een betrokken, authentiek persoon die respect heeft voor iedere situatie en hier ook integer mee omgaat. Ik vind het belangrijk dat je je vertrouwd en gerespecteerd voelt wanneer ik in de ruimte aanwezig ben.

Ben je benieuwd naar mijn werk, of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Op mijn website en social media kun je terecht voor meer informatie en recent werk, of neem gerust contact met mij op.

Categorie

Birth, Event, New born

Specialisatie

DuPho Geboorte