Tamara van der Linden

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.sophiafotografie.nl
Bedrijfsnaam
Sophia Fotografie
Adres
Zomertaling 55
Postcode
6601DW
Plaats
Wijchen
Telefoon
0640132629
Bio

Ik ben Tamara van der Linden

30 jaar en woon samen met mijn man Vincent en onze dochters Emily (6 jaar) en Sophia (0 jaar) in Wijchen

Fotograferen is iets wat mijn aandacht altijd al getrokken heeft, het begon met “model” zijn voor de camera maar sinds 2 jaar ben ik vooral bezig achter de camera. Ik begon met het fotograferen van modellen. Ik ging vaak met mijn man mee die ook professioneel fotograaf is. Nadat ik meerder malen met mijn man mee was geweest naar meerdere fotoshoots, besloot ik dit voort te willen zetten en heb ik mensen die dicht bij mij staan gevraagd of ze “model” wilden staan. Met succes! Ik wil me nog veel meer gaan specialiseren en ben al enige tijd bezig naast mijn fotografie met cursussen. Ik heb in de jaren al veel geleerd en heb van mezelf ontdekt dat ik goed met kinderen en baby’s kan omgaan.

Mijn jongste dochter is Sophia. Dat leek me een leuke naam voor mijn fotografie bedrijf.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat u tevreden bent, laat ik u regelmatig meekijken met de door mij gemaakte foto’s. U kunt daarbij zelf meebeslissen in de selectie van de door mij gemaakte en daarna af te leveren foto’s. Het voordeel van het meebeslissen over de selectie is dat u kunt kiezen voor de foto’s waarvan u vindt dat u (of bijvoorbeeld uw kind) op deze foto staat zoals u bent (of zoals uw kind is). Hierdoor heeft u altijd de foto aan de muur die u mooi vindt.

Hoe leuk is het als je een foto maakt van iemand en die gene is super blij met het eindresultaat. Dit bevalt mij steeds meer en hier heb ik al veel over geleerd.

Samen met mijn man, hebben wij de fotostudio in Wijchen geopend.

Categorie

New born, People and Portrait, Wedding