Ronald Kempff

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.kempff-fotografie.nl
Bedrijfsnaam
Kempff Fotografie
Adres
Haflingerstraat 3
Postcode
3573 SL
Plaats
Utrecht
Telefoon
06-475 429 72
Bio

Mijn naam is Ronald Kempff geboren en getogen in Leiden. Door de liefde ben ik verhuisd naar een andere historische stad Utrecht. Getrouwd met Sofanie en samen hebben wij twee prachtige kinderen: Noah & Demi.

Iedereen is eigenlijk een fotograaf. Een feestje, verjaardag of op vakantie, dan gaat de camera mee. Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera functie op zijn telefoon en een selfie is snel gemaakt. Maar voor het maken van een goede foto, komt veel meer bij kijken. Belangrijk is natuurlijk de juiste apparatuur, beheersing van de techniek, maar ook een stukje creativiteit.

Opleiding:

Vier jaar geleden ben ik privé workshops gaan volgen bij de fotograaf Job Schllingemann. Job heeft mij veel geleerd over portretfotografie. Daarbij kwamen een aantal aspecten aanbod: lichtinval, houding, dynamiek, compositie en techniek. Met deze kennis ben ik gaan fotograferen op locatie en studio, maar ik wilde mijn kennis verbreden. Vervolgens heb ik het eerste jaar gevolgd bij Stichting Statief en dit heeft mij weer een breder inzicht gegeven in fotografie. Architectuur, landschappen, portretten, alles kwam aan bod.
Het portretteren van mensen vond ik nog steeds het leukst. De interactie met mensen en een persoon zo natuurlijk mogelijk te fotograferen. Ik wist direct dat bruidsfotografie mijn passie was.

Mentor:

Een aantal jaar geleden heb ik de Bollywood fotograaf uit de lage landen leren kennen: Asim Bari. Hij is een fenomeen binnen de Hindoestaanse en Pakistaanse bruidsfotografie. Asim heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Wat begon als een stage, liep uit tot second scooter. Hij heeft mij meer inzicht gegeven, wat er allemaal bij komt kijken om een mooie bruidsreportage te maken. 
Bruidsfotografie is mijn passie! Het fotograferen van de voorbereidingen, de ceremonie, de reportage tot aan het feest. Ik vind het geweldig om een huwelijk van dichtbij te mogen meemaken. Twee mensen die hun liefde voor elkaar vereeuwigen op de mooiste dag van hun leven. Als bruidsfotograaf is het iedere keer weer bijzonder om dit te mogen vastleggen. Met mijn foto’s gebonden in een prachtig album, zul je ieder moment weer herbeleven.

Categorie

Wedding