Marcel Terlouw

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.marcelterlouw.nl
Bedrijfsnaam
Argos fotografie en video
Adres
Roodborststraat 11
Postcode
2333VM
Plaats
Leiden
Telefoon
06-22 702 224
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Leven, werken, leren, vrije tijd, gezondheid, omgeving en wonen. Mijn specialiteit is om sterke en betrokken beelden te maken uit het leven van mensen van deze tijd. Mijn manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid bij mijn onderwerp en opdrachtgever, niet opvallend aanwezig zijn, kennis van en inzicht in het onderwerp.(zie voor meer foto's mijn website: www.marcelterlouw.nl )
Sinds 1987 ben ik professioneel fotograaf en sinds enkele jaren maak ik korte filmpjes. Tevens geef ik cursussen en workshops aan onderwijsinstellingen, bedrijven en creativiteitscentra.
Beeldprofiel: Een door mij ontwikkeld product. Een kort "filmpje" van ongeveer één tot 4 minuten bestaande uit foto's of film , dat een persoonlijk beeld geeft van een persoon of klein bedrijf (zie de website: http://www.beeldprofiel.nl 
Fotografie: Ik werk vooral in opdracht van overheids- en non profit instellingen, bedrijven, particulieren, kranten en tijdschriften, vormgevings- en reclamebureaus. 
Naast fotografie in opdracht heb ik een aantal projecten uitgevoerd: Het Binnenhof (expositie en boek over het Binnenhof in Den Haag), Nicaragua (een foto tentoonstelling over plaatselijke initiatieven op het gebied van ontwikkleingswerk in Nicaragua), Het kind van Weere Keer (een foto tentoonstelling over een kunstproject van kinderen met en zonder verstandelijke beperking), Landschappen (diverse tentoonstellingen in onder meer Nieuwkoop, Leiden, Rotterdam met landschaps foto's).
Onderwijs: Ik geef les in de fotografie aan cursusinstellingen, onderwijsinstellingen en workshops voor bedrijven en instellingen.

Mijn specialisaties zijn documentaire-, reportage-, portret-, uitvaart-, Interieur- landschaps- en natuurfotografie.

Categorie

Corporate, Documentary, Funeral