Cindy Vallenga

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.birthbycindy.nl
Bedrijfsnaam
By Cindy Fotografie
Adres
Heinsiuslaan 24
Postcode
3818 JH
Plaats
Amersfoort
Telefoon
06-14894953
Instagram Page
Bio

Wat leuk dat je hier bent en meer over mij wilt weten! Ik ben Cindy Vallenga, moeder van 2 geweldige kleine koters, woon samen met mijn gezin in het prachtige Amersfoort, en ben gepassioneerd geboortefotograaf.

Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe het is om een bevalling door te maken. Ik weet hoeveel het waard is om de herinnering aan deze dag vast te leggen om er later op terug te kunnen kijken. En precies dat doe ik graag voor jou!

Mensen ervaren mij als een betrokken en rustig persoon. Ik vind het belangrijk dat de wens van mijn klant voorop staat en daar pas ik mijzelf op aan. Dat betekent dat ik soms bijna niet aanwezig ben en alleen documenteer, terwijl ik bij anderen meer aanwezig ben als steun en vertrouwd gezicht.

Ik woon in midden Nederland en kom dus op veel plekken. Mijn werkgebied loopt dan ook uiteen van Amsterdam tot Apeldoorn en van Zwolle tot Breda. 

Mocht je willen weten wat ik voor jullie zou kunnen betekenen of ben je benieuwd of we een klik hebben? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Wie weet tot snel!

Categorie

Birth, Documentary, New born

Specialisatie

DuPho Geboorte