Menu Zoeken

The Full Monty workshop

Er kan weer ingeschreven worden voor The Full Monty workshop. Een intensieve en persoonlijke workshop voor maximaal 12 fotografen die graag meer journalistiek/documentair willen werken en een hoger niveau willen bereiken.

Niet alleen beelden maken waarop reacties komen als “mooi” en “prachtig”, maar beelden die écht zijn, emoties oproepen en een verhaal vertellen.

Je staat open voor feedback. Misschien ben je op een punt gekomen dat je nauwelijks nog kritiek krijgt, maar dat je weet dat je eigenlijk wel een goede schop onder je kont kunt gebruiken die ervoor zorgt dat je uit je comfortzone komt.

De workshop spreidt zich uit over een heel jaar met onder andere een compleet verzorgde midweek. Helemaal op jou afgestemd met zo goed mogelijke begeleiding. Daarbij gooien we je in het diepe, maar we laten je vervolgens niet verdrinken. Kijk op de www.thefullmonty.eu voor meer informatie.

DuPho-leden krijgen €225 korting en betalen niet €4.150 maar €3.925. Een flink bedrag waar je ook heel wat voor terugkrijgt. Om voor deze korting in aanmerking te komen s.v.p. in het aanmeldingsformulier vermelden 'DuPho lid'.

De workshop wordt gegeven door Isabelle Hattink (op dit moment #1 van de wereld Fearless Photographers), Damon Pijlman, Jacqueline Dersjant en Philippe Swiggers.