Menu Zoeken

Apparatuurdeelplatform Gearbooker lanceert kopen en verkopen van foto- en filmgear

Gearbooker, de toonaangevende online marktplaats voor het huren van foto- en videoapparatuur, heeft een nieuwe functie gelanceerd: verkopen van apparatuur. Met deze toevoeging kunnen gebruikers hun apparatuur verkopen binnen de veilige en vertrouwde community van meer dan 17.000 andere makers. Dit maakt Gearbooker een ideale marktplaats voor creatieven zoals fotografen en filmmakers die hun apparatuur willen verkopen aan gelijkgestemde professionals en consumenten.

Makkelijk en betrouwbaar

De nieuwe functie bouwt voort op de focus van Gearbooker om een platform te bieden waarop 'creators' op een makkelijke en betrouwbare manier aan audiovisuele apparatuur kunnen komen. De gebruikers van het platform kunnen de reputatie van potentiële kopers en verkopers en hun beoordelingen bekijken, wat sterk bijdraagt aan een veilige en succesvolle verhuur- of kooptransactie.

Nieuwe manier van inkomsten

Voorheen konden Gearbooker-gebruikers alleen apparatuur huren van andere gebruikers. Met de toevoeging van de functie voor tweedehandsverkoop kunnen gebruikers hun apparatuur nu ook rechtstreeks aan andere gebruikers verkopen, wat een nieuwe manier biedt om inkomsten te genereren uit apparatuur die ze niet langer nodig hebben.

Verkopen én verhuren

Gebruikers kunnen hun spullen in een paar eenvoudige stappen verkopen. Bij het maken van een nieuwe advertentie kies je voor de optie 'verkopen' of 'verkopen én verhuren'. Met deze laatste optie kan apparatuur - terwijl het te koop staat - tegelijkertijd ook worden verhuurd. Een ideale en flexibile oplossing voor items waarbij een snelle verkoop niet nodig is.