Sebastiaan van Denzel

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.denzelphoto.nl
Bedrijfsnaam
Denzel Photo
Adres
Tauber 104
Postcode
2491DA
Plaats
Den Haag
Telefoon
+31 6 20 2513 34
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Beeldcreatie is meer dan alleen filmen en fotograferen

Als ervaren fotograaf en videograaf denk ik vaak aan de toepasbaarheid van een beeld: het is vastleggen van beslissende momenten en versterken van merken. Mijn veelzijdigheid strekt zich uit van overheidsopdrachten tot het vastleggen van culturele hoogtepunten, altijd op zoek naar die unieke momenten die blijvende indrukken achterlaten. 

Na mijn Hbo-bachelor aan de Hogeschool Inholland en een aanvullende studie aan de Fotovakschool, heb ik een stevig fundament gelegd, wat mij nu als succesvol en zelfstandig ondernemer laat werken. Als fotograaf en videograaf ben ik dagelijks bezig met het maken van beelden voor opdrachtgevers zoals de overheid, gemeentes, stichtingen en organisaties. Dankzij mijn werkervaring in de afgelopen jaren binnen de mediabranche, hebben mijn vaardigheden zich verder ontwikkeld. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat ik een echte expert ben op zowel technisch als creatief gebied, en dat ik breed inzetbaar ben voor contentcreatie.

Op dit moment werk ik aan een aanbesteding voor de gemeente Zoetermeer voor het maken van fotografische content voor de Dutch Innovation Factory. Daarnaast werk ik aan diverse opdrachten voor de overheid. Midden 2023 ontving ik een gunning om foto- en videomateriaal te produceren voor ministerie van Financiën. Daarnaast produceer ik op parttime basis foto- en videomateriaal voor de marketingafdeling van het bedrijf Bitcare. Eind 2023 sloot ik een licentie overeenkomst met fotopersbureau ANP om eigen werk toe te voegen aan hun beeldbank en vrije opdrachten te gaan maken. 

Last but not least zet ik mij als fotograaf maandelijks in voor het maken van concertfoto's voor Cultureel Poppodium Paard in Den Haag. Ik ben altijd op zoek naar het meest unieke moment, zowel in de culturele sector als op commercieel en zakelijk gebied. Naast beeldcreatie denk ik graag mee als het gaat om diverse marketing aspecten en ben ik ook nog eens grafisch onderlegd. 

Voor advies of een opdracht kun je altijd contact met me opnemen. Stuur een mailtje naar info@denzelphoto.nl

Categorie

Corporate, Event, Street