Rianne Wijnen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://studiocontenido.nl
Bedrijfsnaam
Studio Contenido
Adres
Zwarteweg 3A
Postcode
3833AK
Plaats
Leusden
Telefoon
0620194338
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Storytelling content voor passievolle ondernemers!

Waar een verhaal is ben ik met mijn camera te vinden, in binnen- en buitenland!

Ik ben Rianne! Fotograaf, Media Designer, founder van Studio Contenido en Let’s get Creative. Ook ben ik de dochter van twee horeca-ondernemers, waardoor ik de passie voor ondernemen met de paplepel kreeg ingegoten. Ik leerde al snel dat de manier waarop een bedrijf zich presenteert veel over de onderneming en de cultuur van het bedrijf zegt. En dat mooie frisse (portret)foto’s en content daaraan bijdragen. En zo werd ik ondernemend fotograaf!

Van sfeerfotografie op de werkvloer tot professionele portretten van het personeel, ik help je van concept tot beeld. Waar de meeste fotografen meteen hun camera pakken denk ik op een enthousiaste en creatieve manier met je mee, kom ik met ideeën en creëren we samen een ontspannen sfeer voor het beste resultaat.

Daarnaast ben ik gek op reizen en geloof ik in de kracht van beeld! Tijdens mijn reizen mag mijn camera niet ontbreken en zet ik mij naast de commerciële fotografie ook graag in voor verhalen die in het thema staan van verduurzaming, natuur, mens en dier!

 

Categorie

Advertising, Documentary, Food