Menno Bausch

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.marigold.nl
Website 2
http://www.mennobauschfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Marigold Menno Bausch Fotografie
Adres
Weeshuislaan 12
Postcode
3701 JW
Plaats
Zeist
Telefoon
030-6921961
Instagram Page
Bio

Sinds kind af aan heb ik het fotograferen meegekregen van mijn vader. Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in fotografie. Zo lag mijn interesse bij het “Spotten”, vliegtuigen fotograferen bij vliegbasis Soesterberg. Ook de natuur sprak mij heel erg aan. Veel vrienden en vriendinnen waren in die periode de klos en werden voor de lens gezet. Zo heb ik het fotograferen geleerd en gespecialiseerd met een opleiding en de vele jaren ervaring. Na al die jaren vindt ik het nog steeds prachtig om mensen te fotograferen en samen met Ilse runnen wij nu al bijna 20 jaar de fotostudio. Ik hoop jou ook binnenkort voor mijn lens te mogen fotograferen!

Van het begin af aan heb ik me op diverse genre van fotografie gericht, een ding staat echter centraal, dat is de mens. Ieder mens is anders. Ieder gezicht heeft zijn eigen schoonheid en vertelt zijn eigen verhaal. Door de diversiteit is elke opdracht anders en een uitdaging die ik graag aan ga. Of het nou gaat om een portret, familie, trouw, rouw of reportagefotografie. Ik leg het altijd op een persoonlijke wijze vast.

Tijdens reportages op locatie krijg ik vaak te horen; ‘ Goh, ik heb je amper gezien tijdens de dag’. Dat is voor mij één van de mooiste complimenten. In de studio kan ik jou/jullie in diverse stijlen fotograferen.

Fotografie is voor mij niet zomaar een beroep; het is mijn passie en roeping. Ik ben vereerd om deel uit te maken van de reis van mensen en om hun verhalen vast te leggen met mijn camera. Als je op zoek bent naar een fotograaf die met toewijding en liefde voor zijn vak te werk gaat, ben ik er om jouw speciale momenten te vereeuwigen in tijdloze beelden.