Margo Remie

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.remiefotografie.nl
Bedrijfsnaam
Remie Fotografie
Adres
Ringbaan Oost 120
Postcode
5013 CD
Plaats
Tilburg
Telefoon
0646207076
Linkedin Page
Bio

Focus. op het verhaal.

Een goede foto vertelt een verhaal. It helps people to see. Ik ben een fotograaf van verhalen. Een verhalenvertellende fotograaf. Ik. focus. me.Verdieping in het onderwerp helpt me om beelden bijna tastbaar te maken. Zo ontstaan foto's die ontroeren, nieuwsgierig maken, spreken en leven.

Zoom. in op detail.
Een foto wordt niet gemaakt door de fotograaf, maar door het verhaal achter het beeld. Dat hoeft niet altijd groots, het kan ook in het klein heel mooi en sprekend zijn. Ik. zoom. in. De kleinste details in foto's vertellen vaak de grootste verhalen.

Vang. kleine en authentieke momenten.

Als fotograaf kom ik graag dicht bij mijn onderwerp. Ik streef ernaar om kleine en authentieke momenten te vangen. Dat is vooral terug te zien in mijn reportages. Meer documentair dan geposeerd. Meer verhaal dan gekunsteld. Scherp. Diep. Ik. vang.

Ontwikkel. een foto die raakt.
De kunst is om foto's te maken die raken. Portretten met eigenheid waarin mensen zichzelf of de ander écht herkennen. Foto's voor boeken en magazines waarbij beelden en woorden elkaar prachtig versterken. Ik. ontwikkel. Sobere maar welsprekende beelden. Foto's met een verhaal.

Sta stil. bij wat je ziet.

Categorie