Jacqueline Spaans

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.jacquelinespaans.nl
Website 2
http://www.succesvolinbeeld.nu
Bedrijfsnaam
Jacqueline Spaans Fotografie
Adres
Lammenschansweg 31
Postcode
2313DJ
Plaats
Leiden
Telefoon
06-24108082
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Het is mijn missie om de wereld mooier te maken met beeld.

Waarom? Omdat ik uit ervaring weet en ook uit onderzoek blijkt, dat we ons krachtiger en gelukkiger voelen als we ons omringen met mooie dingen en we ons kunnen laten zien zoals we zijn.

Ik geloof in de kracht van je omringen met mooie dingen. Daar word je blij en trots van. Ik geloof ook in kracht van laten zien wie je echt bent, ook als bedrijf of organisatie. Want daarmee trek je de klanten aan die echt bij je passen, waar je blij mee bent en die je echt goed kunt helpen.

Mijn verlangen is om jou grip te laten krijgen op het inzetten van beeld voor je bedrijf of organisatie. Ik leer je graag hoe je je bedrijf of organisatie mooi, krachtig en authentiek met foto’s en film kunt presenteren, zodat je daarmee klanten aantrekt en blijvend aan je bindt.

Hoe ben ik hier gekomen? Van huis uit ben ik arbeids- & organisatiepsycholoog. Na 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als onderzoeker, beleidsmedewerker en teamleider ben ik overspannen geraakt. Een nare tijd. Ik heb toen besloten dat ik geen rol meer wilde spelen en geen masker meer wilde opzetten. Ik wil mezelf zijn en me niet meer verschuilen achter iets dat ik niet ben.

Ik heb toen ook besloten dat ik me alleen nog maar met aardige, positieve mensen wilde omringen en met mooie dingen bezig wilde zijn. Mensen en dingen waar ik een verbinding mee voel en die me raken. Ik word daar een gelukkig mens van.

Het was voor mij dan ook heel logisch om de Fotoacademie in Amsterdam te gaan doen. Fotograferen was en is mijn hobby. Mijn camera geeft me toegang tot bijzondere mensen en de mogelijkheid om hen vast te leggen zoals ze zijn: puur, mooi en echt. Ik ben cum laude afgestudeerd in de portret- en documentaire fotografie. Met mijn afstudeerwerk won ik ook nog eens de Photo Academy Award!

Een stukje uit het juryrapport: “Een intiem portret van een familie met een verhalende én esthetische dimensie in een moderne reportagevorm. De fotografe is zodanig doorgedrongen in de leefwereld van het onderwerp dat zij deze ongegeneerd, natuurlijk en eerlijk kan vastleggen.” Beter kan ik het niet verwoorden wat ik belangrijk vind in mijn leven: verbinding, authenticiteit en schoonheid.

Een super begin van mijn nieuwe carrière. Na een aantal jaar ben ik naast fotograferen ook gaan lesgeven in fotografie en beeldbewerken, zowel met je camera als met je telefoon. Ik bleek dat ontzettend leuk vinden en ook de cursisten waren erg enthousiast over mijn heldere en duidelijke manier van lesgeven.

Na een aantal goede jaren stortte de markt voor fotografie in. Ik merkte dat de  budgetten voor fotografie terugliepen en tegelijkertijd de vraag naar beeld steeg. In mijn fotografie cursussen kreeg ik dan ook steeds vaker marketing- en communicatie professionals die zelf foto’s moesten gaan maken, omdat er geen budget beschikbaar was om een fotograaf in te huren. Het les geven aan hen vond ik fantastisch en tegelijkertijd vond ik het heel jammer dat ik steeds minder fotografie-opdrachten kreeg.

Na een tijdje was ik het zat en heb ik mijn goede vriend Hans gebeld en gevraagd ‘Wat zal ik gaan doen?’ Hij zei: “Wat jij moet doen is al je levenservaringen bundelen”. Ik dacht: “dat is makkelijker gezegd dan gedaan”. Toen ik bij een 3 daags event van business coach Laura Babeliowsky zat viel alles op zijn plaats.

Met mijn bedrijf Succesvol in Beeld help ik ambitieuze marketing- en communicatie professionals om op een slimme manier foto’s en filmpjes te bedenken, (laten) maken en gebruiken zodat ze meer opvallen bij hun klanten en daardoor moeiteloos en blijvend klanten aantrekken. Mijn passie is om jou grip te laten krijgen op het inzetten van beeld voor je bedrijf of organisatie. Ik leer je graag hoe je je bedrijf of organisatie professioneel en vol trots met beeld positioneert. 

Ik wil de wereld mooier maken, ook voor mensen wiens wereld even niet zo mooi is. Het maakt me extra blij als ik een positieve bijdrage kan leveren aan bedrijven en organisaties die zich inzetten voor kwetsbare mensen en een betere wereld.

In de afgelopen 10 jaar heb ik als fotograaf, fotografiedocent, beeldcoach en beeldstrateeg al vele bedrijven geholpen om succesvol in beeld te komen bij hun klanten. Ook jou leer ik graag hoe je met beter beeld meer opvalt bij je klanten en daardoor meer klanten krijgt die bij je passen. Wat mijn eigen groeiproces als ondernemer en als mens enorm heeft versneld is in het inhuren van een coach. Ik vind het heerlijk om tijdens mijn leerproces ondersteund te worden door een coach. Te weten dat je ergens naar toe kunt als je vastloopt. En te voelen dat het leren zo veel sneller gaat als je ondersteund wordt.

Als fotograaf vond ik het best moeilijk om mezelf en mijn fotografie te verkopen. Ik heb dat bij mijn coach Laura Babeliowsky geleerd. Ze heeft mij de beste marketinginformatie aangeleverd en die ben ik gaan toepassen. Ik kan mijn kennis over foto’s en fotografiegebruik nu nog beter combineren met de allernieuwste marketinginformatie en dat wil ik alle marketing- en communicatie specialisten leren.

Ik help je graag en ga dan ook graag gratis en vrijblijvend met je in gesprek over hoe jij foto’s en filmpjes slim, mooi en effectief kunt inzetten voor je bedrijf of organisatie. Bel me direct op 06-24108082, stuur me een mail (info@succesvolinbeeld.nu).

Categorie