Ilse Bekker

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.ilsebekker.nl
Bedrijfsnaam
Ilse Bekker Fotografie
Adres
Delweg 23
Postcode
7038 AR
Plaats
Zeddam
Telefoon
0314-652862 mob: 06-20696757
Bio

Vanaf september 2006 ben ik werkzaam als zelfstandig fotograaf onder de naam Vakfotografie Ilse Bekker. 

Ik ben geboren en getogen in Zeddam en al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor de fotografie, je kunt niet anders dan je hart volgen. Mijn opleiding heb ik afgerond aan de fotovakschool in Apeldoorn. De liefde voor verre landen, andere culturen en het individu in het bijzonder hebben mij vanachter de camera met een andere blik naar de wereld leren kijken. Heel veel dat de moeite waard is om te ontdekken en vast te leggen, vaak met een andere emotie, steeds weer opnieuw.

Mijn werk ervaar ik als veel liefde voor het vak en aandacht voor de mens of het onderwerp achter de foto. Steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, zowel in de studio als daarbuiten, waarbij kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. Fotograferen is kijken en de juiste emotie vangen, het juiste moment, een resultaat waar je blij van wordt, fotografie is tenslotte emotie.

Ilse Bekker is sterk in pakkende en veelzeggende beelden, voor vrijwel iedere toepasing. Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal en dat moet uit het resultaat naar voren komen, dat is mijn doel. Niets moet, vrijwel alles mag, we halen er samen het beste uit. 

De wereld is continue in beweging, een beweging die ik graag volg. Het is belangrijk om ook zelf in beweging te blijven, daarom trek ik er regelmatig op uit om nieuwe indrukken en ideeën op te doen.

Categorie

Other