Else Loof

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.elseloof.nl
Bedrijfsnaam
Else Loof Fotografie
Adres
Haagweg 21
Postcode
4814 HL
Plaats
Breda
Telefoon
0655797782
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Als klein kind was ik al bezig met fotografie. Gefascineerd door de verbeeldingskracht die het met zich meebrengt. Die nieuwsgierigheid naar verbeelding is mijn werk geworden. Natuurlijk verdien ik mijn brood met fotografie, maar ik beschouw het nog steeds als een professionele hobby. Daarom werk ik nog regelmatig aan eigen projecten zoals Alteration Photography en Doka-Atelier om mezelf continu te blijven ontwikkelen.

Na mijn afstuderen in 2005 aan de Academie voor Kunst en Vorming Sint Joost in Breda ben ik voor mezelf gestart als freelance fotograaf. De opdrachten die ik heb uitgevoerd zijn zeer divers wat mijn werk leuk maakt. Van bedrijfsreportages, journalistiek fotograaf, trouwfotografie tot en met reclamefotograaf en beeldbewerker.

Al snel ontdekte ik dat ik mijn passie en kennis graag met anderen wil delen. Naast mijn eigen bedrijf ben ik gaan doorstuderen voor docent beeldende kunst en vormgeving. Naast de freelance opdrachten ben ik docent fotografie aan de Fotovakschool. Tevens geef ik als docent fotografie gastcolleges aan leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs.

Categorie