Andras Pollé

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.interlight.nl/
Bedrijfsnaam
Interlight
Adres
Meredith Willsonstraat 27
Postcode
3543 DL
Plaats
Utrecht
Telefoon
06 46258027
Linkedin Page
Bio

Fotografie van lichtprojecten. Gebaseerd op 30 jaar ervaring in de verlichtingsbranche en een levenslange passie voor fotografie, geloof ik dat elk verlichtingsproject een verhaal te vertellen heeft, en ben ik toegewijd om klanten te helpen hun verhaal te vertellen met fotografie. 

 

Mijn liefde voor fotografie werd al op jonge leeftijd gevoed toen mijn vader voor Kodak werkte en later een fotolaboratorium in Utrecht leidde. Toen ik opgroeide, was fotografie altijd een deel van mijn leven, en die passie heeft mij nooit verlaten. In m’n vrije tijd leg ik graag momenten buiten op straat vast, op zoek naar dat perfecte moment om te vereeuwigen. Het is mooi om mensen te inspireren om niet alleen te kijken, maar ook om de schoonheid om hen heen echt te zien en te waarderen.

 

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van de essentie van uw verlichtingsproject en -producten en zet deze om in oogstrelende professionele foto's die uw publiek zeker zullen boeien.

 

Uitgerust met deze jarenlange en uitgebreide ervaring in de verlichtingsbranche begrijp ik de kracht van licht, en weet hoe het een ruimte vorm kan geven, sfeer kan creëren en een verhaal kan vertellen. 

Daarom doe ik er alles aan om uw verlichtingsproject in het best mogelijke licht te presenteren en pas innovatieve technieken toe om de unieke schoonheid van uw verlichtingsontwerpen vast te leggen. Denk hierbij aan interieur,- theatrale,- architectonische,-  kantoor,- werkplek,-  en openbare verlichting. 

 

Maar ik stop niet bij fotografie. Ik schrijf ook boeiende, pakkende teksten die perfect aansluiten bij uw professionele foto’s. Of het nu om uw website, sociale media, nieuwsbrieven of product gaat, goed gekozen woorden zullen uw lichtproject en producten in de schijnwerpers zetten en hun unieke kenmerken en voordelen benadrukken.

 

Ik geloof dat elk verlichtingsproject een verhaal te vertellen heeft, en ik ben er om u te helpen dat te vertellen.

 

Met professionele foto’s en goed geschreven artikelen worden uw verlichtingsprojecten niet alleen gezien, maar ook onthouden.

 

 

Dus waarom wachten?

Neem vandaag nog contact op en laat mij uw verlichtingsproject in de spotlight zetten.