Joost Weddepohl Weddepohl

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.joostweddepohl.com
Bedrijfsnaam
Joost Weddepohl Photography
Adres
Klein Heiligland 84
Postcode
2011 EJ
Plaats
Haarlem
Telefoon
+31634891544
Instagram Page
Bio

Na jaren schieten van vakantiekiekjes besloot ik in 2006 een digitale camera te kopen. Mijn passie werd geboren. Sindsdien is fotografie een onderdeel van mijn leven.
De inspiratie voor fotografie stamt uit mijn jeugd. Als gezin brachten we veel tijd door in de natuur. Mijn broer maakte vanaf jonge leeftijd elk jaar verre reizen naar alle uithoeken van de wereld en kwam terug met spectaculaire foto’s die zijn verhalen onderbouwden. Het duurde natuurlijk niet lang voordat ik vergezeld met de camera ook ging reizen. Een aantal banen, opleidingen, reizen en avonturen verder ben ik Amsterdam binnengerold. Ik was er inmiddels achter dat ik graag met mensen werk in plaats van de dag te slijten achter een beeldscherm. De afgelopen jaren werk ik binnen de hulpverlening full-time met ouders en kinderen. Je leert in dit vak echt naar jezelf en andere mensen kijken. Dat gebruik ik ook in de fotografie.
Naast mijn baan werk ik ook als freelance fotograaf. Mensen echt blij maken met mooie foto’s en een prachtig album geeft me voldoening.

Categorie

People and Portrait, Wedding, Event