Glenn Mostert

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.glennmostert.nl
Bedrijfsnaam
Glenn Mostert Fotografie
Adres
Vlierboompad 24
Postcode
2691EZ
Plaats
's-Gravenzande
Telefoon
06-44 061 522
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Ik ben Glenn Mostert, commercieel editorial-, portret- en reclamefotograaf uit 's-Gravenzande. Ik hou ervan om robuuste en stoere fotografie te maken. Deze foto's maak ik voor o.a. magazines, website, brochures en reclamecampagnes. Ook mijn collega fotografen kan ik met mijn brede kennis in Photoshop helpen met het retoucheren en/of verbeteren van hun foto's.

Achtergrond

Fotografie heb ik mijzelf aangeleerd. Door mijn achtergrond als grafisch vormgever heb ik leren omgaan met compositie, kaderen en creatief te werk gaan. Een idee omzetten naar iets dat je met iedereen kan delen. Dat is mijn doel. Om dat zo goed mogelijk te doen werk ik met de beste materialen en gebruik ik externe lichtbronnen om de juiste sfeer neer te zetten. Door digitale beeldbewerking zet ik de beelden nog extra kracht bij en ontstaan er stevige foto's die gezien mogen worden. 

De twee disciplines, fotografie en grafische vormgeving, hebben ervoor gezorgd dat ik voor en bij diverse uitgevers en reclamebureau's heb gewerkt. Ik combineer de grafische vaardigheden met de fotografie en andersom.