Menu Zoeken

Boris Schmidt

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.borisschmidt.nl
Bedrijfsnaam
Boris Schmidt Fotografie
Adres
Californiëdreef 39b
Postcode
3565 BK
Plaats
Utrecht
Telefoon
06-42 994 269
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mijn vader is een documentaire maker en mijn grootvader een graficus. Vanuit mijn vroege jeugd ben ik daardoor met stilstaand en bewegend beeld in contact gekomen. Mijn interesse in fotografie dateert dan ook uit mijn jonge jaren. Door deze achtergrond heb ik mijn visie op het medium ontwikkeld en kun je grafische stijlelementen terugvinden in mijn werk.

Ik streef naar een inclusieve samenleving. Mensen die op de een of andere manier onbewust of bewust uitgesloten worden wil ik zichtbaar maken. Ik ben geïnteresseerd in grote contrasten. Om deze te laten zien vind je in mijn werk een rijk scala aan grijstinten.

Ik zie mijzelf als een beschouwer, ik zie, ik voel. Ik stel vragen aan mijzelf en anderen. Daarbij doe ik uitgebreid onderzoek naar het onderwerp.

Mijn persoonlijke mening kun je terug vinden in de beelden die ik maak.

Met mijn fotografie wil ik het onderwerp in beeld brengen, mensen bewust maken van de situatie zoals die zich voordoet. Als portretfotograaf toon ik het individu, om het grotere verhaal te vertellen. 

Mijn missie, verhalen vertellen, met mensen over hun leven. Het doel; gezicht geven aan mensen die over het hoofd gezien worden.

Boris Schmidt

Categorie

Corporate, Documentary, People and Portrait