Menu Zoeken

Over Dupho

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

DuPho zet zich in voor de positieverbetering van professionele fotografen op het zakelijke, maatschappelijke en culturele vlak. Zij brengt hun werk en het vak nationaal en internationaal actief onder de aandacht. DuPho is een moderne organisatie: niet top down maar bottom-up georganiseerd. Samen met het bureau worden activiteiten, lezingen, workshops en borrels georganiseerd. Leden bepalen de agenda en vormen de belangrijkste bron van informatie en inspiratie. De kracht van DuPho zit in het collectief: jij steunt het collectief en het collectief steunt jou.

Mission statement

DuPho is opgericht door fotografen, voor fotografen. De kerntaken van DuPho laten zich omschrijven als: ledenondersteuning, versterking van het collectief, voorlichting en kennisoverdracht, vak/branche ontwikkeling en de ontwikkeling en positionering van professionele fotografie in de breedste zin.

DuPho bundelt alle krachten, benut schaalvoordeel bij toeleveranciers en aanbieders en kijkt breder dan het eigen vakgebied alleen. Als collectief is DuPho zichtbaar, zij stelt voorbeelden en kan voor de hele sector optreden.

Met haar 1700 aangesloten professionele fotografen is DuPho de vertegenwoordiger van professionele fotografen in Nederland.

DuPho Privacyverklaring 2018

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle informatie, producten en diensten van de vereniging Dutch Photographers (hierna: DuPho), de beroepsvereniging van professionele fotografen, gevestigd aan de Piet Heinkade 181G, 1019 HC Amsterdam.

DuPho privacyverklaring 2018

Statuten

 

Pictoright Fonds

De activiteiten van DuPho worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Pictoright Fonds.