Sjoerd van der Hucht

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.myeyes4u.eu
Website 2
https://vimeo.com/sjoerdvanderhucht
Bedrijfsnaam
Sjoerd van der Hucht | My Eyes4u
Adres
Looijerstraat 70
Postcode
2512DX
Plaats
s-Gravenhage
Telefoon
0653298926
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

profielfoto's | portretfotografie | interieur fotografie | bedrijfsreportages | congresfotografie

Als zelfstandig fotograaf ben ik gevestigd in Den Haag en fotografeer door heel Nederland. Portretfotografie, profielfotografie, interieur fotografie en congresfotografie zijn mijn specialiteiten.

Ik kan je helpen met een portretfoto en profielfoto’s op locatie of in de studio. Mijn fotostudio is gevestigd in het oude centrum van Den Haag in een historisch pakhuis waar je op afspraak langs kan komen, zowel zakelijk als particulier.

Op zoek naar een portretfotograaf? Voor bedrijven en (semi) overheid maak ik portretten, voornamelijk op locatie, voor diverse publicatie’s zoals jaarverslagen, corporate artikelen, blogs, foto’s voor bij testemonials en andere corporate publicaties. Ik heb de ervaring en de apparatuur om in elke situatie, binnen of buiten een spontaan en authentiek portret te maken van medewerkers, managers of een CEO.

Interieur fotografie - Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kantoren, commerciële ruimtes, horeca of woningen. Ik werk veel samen met interieur ontwerpers voor het vastleggen van de door hun ontworpen interieurs voor portfolio gebruik en andere pr doeleinden. Als kijker van een interieurfoto moet je je kunnen voorstellen hoe het voelt om in die ruimte te verblijven, te shoppen of te recreëren. Hoe materiaal, de lichtinval, het lijnenspel invloed heeft op de positieve beleving van de gebruiker. Door mijn ruime ervaring met interieur fotografie kan ik je helpen die beleving vast te leggen.

Bedrijfsfotografie - Bedrijfsreportages en portretten van werknemers om bijvoorbeeld een indruk van de sfeer van een bedrijf te geven voor een website, nieuwsbrief, brochure of jaarverslag. Ben je op zoek naar nieuw personeel, heb je een mooi product en wil je laten zien met wat voor enthousiast team je samenwerkt. Ik kan je helpen het verhaal van je bedrijf te vertellen. Met alle mogelijkheden die social media biedt is het belangrijk om genoeg content te hebben. Je redt het niet alleen met foto’s die je spontaan met bijvoorbeeld een iPhone maakt. Met mijn jarenlange ervaring kan ik je helpen met professionele lifestyle foto’s en korte video’s. We kunnen in één keer een hele serie maken of bijvoorbeeld 4 keer per jaar zodat je een gevarieerd beeld van jouw bedrijf krijgt.

Congresfotografie - Een professionele foto reportage is cruciaal voor het het vastleggen van de bijzondere momenten, de dynamiek en het succes van het evenement of congres. Door mijn jarenlange ervaring heb ik de expertise om van elke gelegenheid de sfeer, de interactie en de hoogtepunten professionele vast te leggen. Met professionele foto’s van een congres of evenement heb je waardevolle content die je kan delen op bijvoorbeeld social media, tijdens het congres of daarna om het verhaal van je bedrijf te vertellen. 

Of het nu gaat om grote conferenties, zakelijke bijeenkomsten of intieme netwerkevenementen, ik heb de vaardigheden en ervaring om uw evenement in beeld te brengen. Door mijn creatieve benadering wordt het evenement met unieke en boeiende foto’s waarin de energie en emoties van het moment zijn vastgelegd. Ik begrijp het belang van discretie tijdens zakelijke evenementen daarom werk ik altijd onopvallend, zodat de gasten en sprekers zich comfortabel voelen. Het is logisch dat je na het evenement snel toegang wilt hebben tot het beeldmateriaal zodat je de foto’s snel kan delen. Daarom zal ik de foto’s snel na het evenement afleveren, zodat je de congresfoto’s kan inzetten zoals je dat wenst.

Categorie

Landscape, Lifestyle Interior, People and Portrait