Simone Peerdeman

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.simonepeerdeman.com
Bedrijfsnaam
Simone Peerdeman
Adres
Van Speijkstraat 33
Postcode
2041KM
Plaats
ZANDVOORT
Telefoon
0651123509
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

In mijn werk tracht ik het bijzondere in het gewone vast te leggen. Momenten die doordrenkt zijn met reflectie en op de een of andere manier belangrijk lijken. Natuur, objecten, mensen, ik isoleer mijn onderwerpen in hun eigen gedachten. Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door het dagelijkse leven van vreemden. Als tiener keek ik graag door ramen naar binnen, terwijl ik mijn kranten bezorgde en vroeg ik me, bij meerdere huizen af, welke mensen daar woonden en hoe zij het leven invulden. Ik heb altijd een extra interesse in degenen die hun leven autonoom en non-conformistisch lijken te leven.

Als volwassene is mijn eigen identiteit achter de camera tot volle bloei gekomen en druk ik mijn fascinaties, verwondering en innerlijke belevingswereld uit in mijn fotografie. De camera is voor mij hét middel om mij op een intieme en pure manier te verhouden tot mijn omgeving.

In juli 2016 ben ik Cum Laude afgestudeerd als fotografisch vormgever aan de Fotovakschool Amsterdam.

Na mijn afstuderen won ik meerdere onderscheidingen en verscheen mijn werk o.a. in NRC, De Volkskrant, VPRO KOOS, Pf Magazine, LensCulture, GUP Fresh Eyes 2019 en GUP New Photography 2017.Sinds de zomer van 2020 geef 1-op-1 fotografie workshops op maat. Meer informatie vind je op mijn website.

Categorie

Autonomous and Art, Documentary, Street

Specialisatie