Saskia Zeller

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.saskiazeller.nl
Bedrijfsnaam
Saskia Zeller Photography & Art
Adres
Anna van Hoevellstraat 12
Postcode
6702DD
Plaats
Wageningen
Telefoon
0657373222
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Saskia Zeller

Saskia Zeller is een self-made fotograaf. Op haar achtste kreeg ze haar eerste camera en daar is passie voor fotografie opstaan. Na een toeristische opleiding (dit leek logisch omdat zij drietalig is opgevoed) en decennium in retail management gewerkt te hebben, kroop het bloed waar het niet gaan kon.  Ze zegde haar baan op, en besloot bij een bevriende fotograaf als assistent aan de slag te gaan. Een grote stap want hiermee verdiende ze na genoeg niets, maar haar drive om dit haar dagelijkse werk te maken was groter dan angst om niet rond te komen en zo maakt ze het mogelijk. Na twee jaar als assistent veel facetten van fotografie te hebben doorlopen heeft ze besloten voor zichzelf te gaan werken. Hierin koos ze voor Portret en Bruiloft omdat Saskia een voorliefde heeft voor mens en emotie. Hier opstond ook het begin van haar wens om Kunst-fotografie te gaan maken.Na jaren van zoeken vond Saskia een studio waar ze nu met volle overgave haar portretten en kunstfotografie maakt. "Mijn studio is echt een heerlijk stukje op aarde. Ik geniet hier van mijn werk, kom tot rust en bedenk nieuwe projecte. In mijn studio staat mijn tijd even stil".De kunst fotografie van Saskia Zeller kenmerkt zich door emotie en een diepe betekenis. Het is haar doel om mensen te raken met wat ze zien omdat ze een stukje in zichzelf herkennen. 

Opleiding
Saskia leert graag van haar voorbeelden. Toen ze 14 jaar was was ze al groot fan van Govert De Roos. Op latere leeftijd kreeg ze de kans een cursus te volgen en zo ontstond een mooie mentor-student relatie die top op de dag vandaag nog actief en belangrijk voor haar is. Awards
Saskia Zeller heeft voor haar werk als Bruidsfotograaf meerdere internationale Awards ontvangen en is tevens genomineerd voor beste Bruidsfoto van het jaar 2019.

Categorie

Autonomous and Art, People and Portrait, Wedding