Paul Martens

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.fotopaulmartens.nl
Website 2
http://www.sportfieldcam.nl
Website 3
http://www.rescuecam.nl
Bedrijfsnaam
Fotografie Paul Martens
Adres
Linge 63
Postcode
2911 EJ
Plaats
Nieuwerkerk ad IJssel
Telefoon
0653111382
Linkedin Page
Bio

Na de vakopleiding MTS fotografie ben ik sinds 1980 professioneel actief als fotograaf. Ooit ben ik begonnen met trouwreportages, groepsfoto’s en andere kleine opdrachten. Inmiddels heb ik mijn eigen producten, werk ik voor verschillende grote bedrijven en hebben honderden bedrijven en huishoudens mijn werk aan de muur hangen. De stad Rotterdam blijft door de voortdurende vernieuwing en verandering inspireren. De foto’s van de schitterende skyline zijn inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken.

Veelzijdig
De eigen productenlijn bestaat uit kaarten, posters, fotoboeken, vierkante en panoramakalenders. Ook doe ik veel werk in opdracht. Klanten kunnen bij ons terecht voor speciale foto’s die gebruikt kunnen worden als kantoordecoratie, foto’s voor op hun websites of andere promotiedoeleinden. Ook leggen we projecten vast in de vorm van foto, video of timelapse. De foto’s maak ik vanuit verschillende posities, vanaf de grond, op het dak van de hoogste gebouwen of vanuit de lucht.

Fotografie Paul Martens is een echt familiebedrijf. Paul’s vrouw neemt al sinds jaar en dag de financiële administratie voor haar rekening. Onlangs is Paul’s zoon Vincent aan de onderneming toegevoegd, hij zal zich bezig houden met de communicatie, marketing en acquisitie.

Innovatief
Paul blijft altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. Onlangs heeft hij een nieuwe dochteronderneming opgericht: Sportfieldcam.nl.

Categorie

Aerial, Corporate, Documentary, Medical

Specialisatie

DuPho Medisch