Patrick van Gemert

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.zutphenspersbureau.nl
Bedrijfsnaam
Zutphens Persbureau
Adres
Bettinkhorst 9
Postcode
7207BP
Plaats
Zutphen
Telefoon
0575-546311
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Uw klanten met woord en beeld in beweging brengen én houden: dat bereiken wij met onze teksten en fotografie. Een krachtige en ideale combinatie van vakmanschap en jarenlange ervaring.

Onze werkwijze is als een natuurwet. Sir Isaac Newton wist driehonderd jaar geleden al: actie is reactie. En zo werkt het ook bij ons. Zutphens Persbureau zorgt voor de actie waardoor uw doelgroep in beweging komt.

Fotograaf Patrick van Gemert en tekstschrijver Fiona de Heus richtten eind vorige eeuw Zutphens Persbureau op. Een bureau dat helemaal gespecialiseerd is in tekst en beeld, voor onder meer uw website, brochures, magazines en kranten. Onze fotostudio is ingericht voor reclame- en productfotografie. Tevens ondersteunen we in het verkrijgen van free publicity, met onze persberichtenservice en we kunnen u op weg helpen met social media.

Daarbij houden we steeds rekening met uw doel en de doelgroep die u daarmee wilt bereiken. Met als resultaat dat de boodschap inderdaad goed overkomt. Of dat nu gaat om werving, verkoop of bouwen aan uw imago.

Niet voor niets is ons motto: een heldere boodschap in woord en beeld die mensen beweegt.

Onze klanten zijn reclamebureaus, bedrijven, instellingen en ook media (dagbladen, vakbladen, magazines). Dankzij onze ruime ervaring, korte lijnen en een professionele werkwijze leveren wij een gedegen eindproduct. De flexibele aanpak blijft gegarandeerd dankzij onze medewerkers en een goed aanvullend netwerk van tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en webbouwers.

Categorie

Corporate, Journalism, Underwater