Natasja Hannink

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.natasjahannink.nl
Bedrijfsnaam
Natasja Hannink - Fotografie & Therapie
Plaats
Zwolle
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

k ben Natasja,  ik ben 45 en ik woon met mijn man, liefdochter en kat in Zwolle. Ik ben grappig, zorgzaam, creatief, temperamentvol, gevoelig en soms onzeker.

Ik ben opgegroeid in een creatief gezin. Mijn vader fotografeerde veel en heeft me de liefde voor het vak bijgebracht. Als kind vond ik het leuk om met hem mee te kijken en te poseren. We hadden een donkere kamer op zolder en ik vond het altijd magisch om het ontwikkel proces mee te maken en langzaam op het fotopapier een beeld te zien verschijnen.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik zelf bezig met fotografie. Al 15 jaar kom ik samen met een aantal lieve dames om foto’s te bespreken die we die maand hebben gemaakt.  Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn om er nu ook professioneel mee aan de slag te gaan. Als fotograaf richt ik me vooral op boudoir fotografie, fotografie bij ziekte, fotografie en zelfbeeld en personal branding. 

Ik ben naast fotograaf ook opgeleid tot psychomotorisch therapeut. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen daarna gevolgd, waaronder een post-HBO Seksuologie. 2 jaar geleden heb ik een Yoga Alliance gecertificeerde yoga teacher opleiding afgerond.

Als je meer over mijn werkervaring wilt weten, kijk dan op LinkedIn

Echt contact vind ik belangrijk. In mijn werk als therapeut heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om jou te zien, als mens, als geheel en om daar echt verbinding mee te maken. Ditzelfde wil ik als fotograaf ook doen. Jou neerzetten zoals je bent en je een fijne ervaring laten beleven voor de lens. 

 

Categorie

Other, People and Portrait, Street