Martijn de Steur

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.desteurfotografie.nl
Bedrijfsnaam
de Steur fotografie
Adres
Sint Josephstraat 8a
Postcode
5104 EE
Plaats
Dongen
Telefoon
0634455000
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Ik fotografeer al vele jaren en heb allerlei soorten fotografie beoefend. Uiteindelijk heb ik besloten me alleen nog maar te focussen op de fotografie die ik leuk vind, zodat ik daar al mijn aandacht aan kan geven. En wat je aandacht geeft groeit!

Ik ben inmiddels gespecialiseerd in product fotografie en culinaire fotografie.

Het zijn 2 heel verschillende soorten fotografie, maar beiden even fantastisch om mee bezig te zijn!

Bij het maken van mijn productfoto’s kan ik mijn creativiteit goed gebruiken. Regelmatig ben ik bezig een complexe setup te bouwen om een heel spannend beeld te creëren.

Ik gebruik het liefst verse ingrediënten bij mijn culinaire- of ook wel foodfotografie. Het gebruik van allerlei kunstmatige stoffen om een gerecht mooier te laten lijken, verafschuw ik. Waarom motorolie gebruiken in plaats van stroop of aardappelpuree met kleurstof als roomijs?

Een gerecht moet nog eetbaar zijn nadat ik klaar ben met het fotograferen ervan!

Ik ben ervan overtuigd dat de juiste beelden bijdragen aan de verkoopresultaten van producten en gerechten.

Om een product of gerecht te kunnen verkopen,  zal je de potentiële koper moeten bereiken en vervolgens zijn of haar aandacht vast moeten laten houden. Dit bereik je door het gebruik van het juiste beeldmateriaal op je website of socials.

Een goed beeld zal direct de aandacht trekken. Mensen raken geïnteresseerd en willen meer weten. Er wordt al een bepaalde emotie opgewekt, welke vaak leidt tot koopbereidheid. Dit bereik je met de juiste sfeer en kleur. Het is wetenschappelijk bewezen dat zowel sfeer als kleur de emotie van een kijker beïnvloeden. Het is belangrijk om deze emotie bij de eerste aanblik van het beeld op te wekken.

Hier geldt dus letterlijk: “Je kunt maar 1 keer een eerste indruk maken!”

Ik maak een plaat met gevoel!

Categorie

Food, Product