Marleen Swaans

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.marleenswaans.nl
Website 2
http://marleenswaans.nl/queen-of-the-ring
Bedrijfsnaam
Marleen Swaans Fotografie
Adres
Driebergenlaan 10
Postcode
5242 AM
Plaats
Rosmalen
Telefoon
06 25567907
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Over bokswedstrijden, bedrijfs- en bruidsreportages...

Ik heb een speciale voorliefde voor het fotograferen van intense sporten als boksen en rugby. Ik maak zowel wedstrijdfoto's als achtergrondreportages. In 2018 won ik de derde prijs bij de Zilveren Camera voor mijn foto van bokser Rivo Slory. 

Ook fotografeer ik bruiloften. Heerlijk èn spannend om te doen: je mag geen belangrijk moment missen. Je moet de sfeer, intensiteit en emoties goed vast kunnen leggen, net als bij sportwedstrijden. 

"Queen of the Ring, fighting the stereotype" Mijn fotoboek over vrouwen en boksen.

Het boek geeft een unieke inkijk in de fascinerende wereld van het vrouwenboksen in Nederland. Ik fotografeerde deze sterke vrouwen binnen en buiten de ring. Ik vroeg me af wie deze dappere vrouwen, met het lef om de ring in te gaan, zijn. En hoe het voelt om die ring in te gaan. Wilt u hiervan meegenieten, op de pagina marleenswaans.nl/queen-of-the-ring kunt u mijn boek bestellen.

Daarnaast maak ik portretten, privé en voor bedrijven. De foto's op deze pagina zijn gemaakt voor de website van Rabobank Internationaal.

Het belangrijkste voor een mooie fotoreportage is om een goed contact met de mensen die ik fotografeer op te bouwen en een prettige werksfeer te creëren. Zodat de geportretteerden het best tot hun recht komen.

Ik probeer schoonheid te vinden door tegelijkertijd de kracht en kwetsbaarheid van mensen te tonen. In mijn sportfoto's, maar ook in portretten en bruidsfoto's.

Kijk voor meer foto's op marleenswaans.nl of neem contact met me op: 06 25567907

Categorie

Corporate, Sport, Wedding