Marijke Stegeman

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.beeldboetiek.nl
Bedrijfsnaam
Beeldboetiek
Adres
Wandgreppel
Postcode
4906lv
Plaats
Oosterhout
Telefoon
0641674267
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Ik ben Marijke Stegeman en oprichter van Beeldboetiek. Ben getrouwd en heb twee volwassen uithuis wonende kinderen. Woon in Oosterhout NB. 

Ik ben graag in contact met mensen, wil de mensen zo authentiek en overtuigend mogelijk in beeld krijgen. En dan te horen. Daar word ik elke dag blij van.

Al een aantal jaren ben ik bezig met fotografie. In het begin voornamelijk dieren, natuur en gebouwen. Ik leg de bijzondere momenten graag vast. Ik ben als het ware getraind om alles uit het mooiste beeld te halen. Voor mij is dat een groot geluk. 

Na de jaaropleiding fotografie in Breda te hebben gevolgd ben ik mij meer gaan richten op de zakelijke markt.

Zins ruim 1 jaar ben ik professioneel fotograaf die zich richt op de zakelijke markt en bedrijven helpt, haar producten of toepassingen zo goed als mogelijk vast te leggen, zodat ze via diverse media geuit kunnen worden. De afgelopen maanden heb al diverse klanten blij kunnen maken met verschillende opdrachten. 

Heb mij inmiddels gespecialiseerd in potretfotografie, zwangerschaps en groeps en familie shoot. Het is heel leuk om de enthousiaste en de dynamiek  van familie te zien tijdens een shoot.

Zo af en toe neem ik mijn mobile studio mee naar de klant.

 

Categorie

Corporate, Documentary, People and Portrait