Marian Waanders

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.fotostudiomarkelo.nl
Website 2
https://www.verzinhet.nl
Website 3
https://www.beeldwoord.nl
Bedrijfsnaam
Fotostudio Markelo
Adres
Grotestraat 2, Unit A
Postcode
7475AX
Plaats
Markelo
Telefoon
0652373115
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Fotostudio Markelo, waar jouw momenten worden vastgelegd door de lens van Marian Waanders en Marjan Noteboom. Wij vertellen verhalen die dieper gaan dan woorden kunnen uitdrukken. Met een rijke ervaring die teruggaat tot het jaar 2000 voor Marian, en een volledige toewijding aan fotografie sinds 2015 voor Marjan, brengen we een onze kennis en visie naar elk beeld dat we creëren.

In onze studio in Markelo benutten we elke klik van de camera om onze creativiteit de vrije loop te laten. We leggen een breed scala aan onderwerpen vast: van actuele gebeurtenissen en portretten tot interieurs, producten, stillevens, fine art, vastgoed, en dieren. We mogen ook graag oude foto's een nieuwe kans geven met onze hedendaagse technieken. Marian's vrije werk is herkenbaar aan kalmte, originaliteit, en vaak een mysterieus tintje met sterke contrasten, zowel buiten als in onze studio. Geïnspireerd door iconen als Erwin Olaf en Robert Mapplethorpe, streven we ernaar om in elk beeld een eigen verhaal te vangen.

Onze flexibiliteit, inlevingsvermogen, en veelzijdigheid staan centraal bij Fotostudio Markelo. We werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen, waarbij we onze expertise voortdurend verrijken door workshops en het delen van inzichten met collega-fotografen. Van bedrijfsreportages voor Plus supermarkten tot foodfotografie, portetten of projectfotografie voor bedrijven elk project is een nieuwe kans om jou te boeien en te verrassen.

Jij staat bij ons op de eerste plaats. We luisteren aandachtig naar je vragen en ideeën en denken met plezier met je mee om samen een schitterend eindresultaat te bereiken. Onze benadering is gericht op verfijning, niet op manipulatie, met een heldere uitleg over ons creatieve proces.

Onze verbondenheid met de gemeenschap in Hof van Twente is sterk. We steunen jaarlijks twee lokale initiatieven met onze fotografie, omdat we geloven in het belang van gemeenschapszin – een principe dat benadrukt dat niet alles om financieel gewin draait, maar om de waarde op de lange termijn en wederzijdse waardering.

Door continu nieuwe technieken te onderzoeken en ons niet te beperken tot bekende paden, blijft ons werk vernieuwend en boeiend. Vrij werk en projecten die niet direct onder Fotostudio Markelo vallen, delen we op onze persoonlijke websites, waarmee we onze artistieke grenzen verleggen.

Bij Fotostudio Markelo geloven we dat fotografie draait om het vastleggen van unieke momenten, het vertellen van verhalen, en het creëren van beelden die emoties oproepen. We nodigen je uit om deze reis met ons te maken, waarbij elk beeld een nieuw verhaal vertelt. Ontdek de wereld door onze lens en laat je verrassen door de schoonheid die we samen kunnen vastleggen.

Categorie

Advertising, Lifestyle Interior, Medical, People and Portrait

Specialisatie

DuPho Medisch