John Philippi

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.johnphilippi.com
Bedrijfsnaam
Photography by John Philippi
Plaats
Meteren
Telefoon
06-23653429
Bio

Al vroeg kwam ik in aanraking met de fotografie, kon ook niet anders met een oom en vader als fanatieke amateurs. Stiekum pakte ik hun camera om zelf foto’s te maken. 

Altijd nam ik een andere standpunt dan gebruikelijk om toch een ander beeld te krijgen. 

Interesse in mode,kunst en design heb ik altijd gehad. Terwijl mijn leeftijdgenoten de Voetbal International doorbladerde, zat ik de mode en design magazines te bestuderen

Toch besloot ik pas op later wat ik echt wilde; professioneel fotograaf worden. In 2007 haalde ik met hoge resultaten mijn vakdiploma met specialisatie Portret en Mode aan de Fotovakschool.

De interesse voor het theater starte pas na het jaar 2000 toen ik uitgenodigd werd door mijn kleine nichtje, die een heus ballet optreden gaf in het theater samen met andere dansgroepen. 

Ik ging voor mijn nichtje, maar heb de volledig voorstelling met alle dansoptredens genoten. De emotie, de beweging en het speciale licht vond ik helemaal geweldig!

Dit licht zal ik later ook in mijn portretten en editorials gebruiken. Het is dan ook niet vreemd dat de Fresnel mijn favoriete licht is.

 

Inmiddels ben ik ook een portfolio in fine art aan het opbouwen maar hierover binnenkort meer!

Categorie

Film, Music and Theater, People and Portrait