Joep van Drunen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.joepvandrunen.nl
Bedrijfsnaam
Joep van Drunen Fotografie
Adres
Rentmeesterslaan
Postcode
1181DR
Plaats
Amstelveen
Telefoon
+31650266103
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Als jonge jongen wist ik dat ik mijn ware passie had gevonden toen ik mijn eerste camera kreeg. Fotografie werd voor mij de ultieme manier om vast te leggen wat ik wil behouden en om sfeer en emotie uit te drukken.

Door de jaren heen heb ik me steeds meer toegelegd op portretfotografie en documentairefotografie, met een groeiende focus op human interest. Ik geloof dat het vastleggen van menselijke verhalen en emoties een krachtige manier is om de wereld om ons heen te begrijpen en te waarderen.

Of het nu gaat om het maken van indringende portretten, het documenteren van bijzondere momenten of het vastleggen van de rijke diversiteit van de menselijke ervaring, ik ben er klaar voor om elk aspect van het menselijk leven vast te leggen. Met een scherp oog voor detail en een empathische benadering klik ik mijn camera op de juiste momenten, met als doel de essentie en de waarachtigheid van elk onderwerp te vangen.

Ik heb mijn vaardigheden voornamelijk als autodidact ontwikkeld, ben afgestudeerd als Vakfotograaf aan de Fotovakschool en volgde diverse opleidingen aan onder andere de Fotoacademie. Ik blijf mezelf voortdurend verbeteren, omdat ik geloof dat de kunst van fotografie voortdurende groei en ontwikkeling vereist.

"Photography is your recollection of the past, and the intimate connection to the present."

Joep van Drunen

 

Categorie

Corporate, Documentary, People and Portrait