Jet ter Halle

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.jetterhalle.com/nl
Bedrijfsnaam
JTH PHOTO ART
Telefoon
+31633774538
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Jet ter Halle is een Nederlandse documentaire fotograaf die zich toelegt op het documenteren van maatschappelijke vraagstukken. Ze wil een dialoog op gang brengen door haar publiek te confronteren met de ervaringen van haar onderwerpen. 
Momenteel werkt ze aan 'Freedom Seekers', dat gaat over asielzoekers die hun land zijn ontvlucht vanwege hun seksuele geaardheid. In haar aanpak brengt ze veel tijd door met de mensen in hun dagelijks leven en onderzoekt ze wat ze voelen, uiten en hoe ze proberen om een nieuw leven op te bouwen in Parijs.

Jet ter Halle is ook gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Ze brengt graag het verhaal in beeld van ondernemers en hun passie, het proces van hun dienstverlening en natuurlijk de mensen die daarbij betrokken zijn. Jet heeft een oog om mensen volledig in het moment te vangen, mensen snel op hun gemak te laten voelen om de mensen vast te leggen zoals ze zijn.  

Leren door te ervaren en te experimenteren in een omgeving waar we ons vrij en gesteund voelen is volgens mij de beste manier van leren. Als je met anderen experimenteert, krijg je altijd meer perspectieven. Experimenteren met gelijkgestemde mensen die gek en nieuwsgierig zijn naar fotografie maakt me ongelooflijk gelukkig! Jet richt zich op 'beginners' in fotografie, die echt openstaan om te ontdekken. Je bent van harte welkom in mijn fotografie workshopsof in mijn fotografie reizen

Reizen is een groot deel van mijn leven, ik ben beschikbaar voor wereldwijde opdrachten. Mijn werklocaties bevinden zich voornamelijk in Parijs, Nederland en Tenerife. Als je vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

 

 

 

Categorie

Corporate, People and Portrait, Travel