Jan Kok

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.boomerang-fotografie.nl
Website 2
http://www.sportstock.nl
Bedrijfsnaam
Boomerang Fotografie
Adres
2e Octaviolaan 29
Postcode
2909 RC
Plaats
Capelle aan den IJssel
Telefoon
010-4718851 / 06-24692255
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Jan Kok is de fotograaf die ervaring heeft in het bedrijfsleven en breed inzetbaar is om uw bedrijf, organisatie, instelling, producten of portretten kwalitatief te fotograferen voor bijvoorbeeld drukwerk, print, reclame of het web?

Boomerang Fotografie van Jan Kok is het fotobureau en de fotografisch dienstverlener die u hierbij kan helpen en ondersteunen, om uw organisatie die professionele uitstraling te kunnen geven.
Boomerang Fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen voor industrie, bedrijven, verenigingen, instellingen, overheid en media.

Juist fotografie is dé manier van communiceren.
De werkwijze van Boomerang Fotografie is snel, flexibel en kwalitatief. Wij zetten uw gedachte om in beeld. Uw wensen staan daarbij voorop.

Wij zijn sterk om het creative en het zakelijk met elkaar te verbinden.

De hoofdactiviteit van Boomerang Fotografie is industrie- en bedrijfsfotografie, dit is onder te verdelen in verschillende disciplines waar wij ons in hebben gespecialiseerd.
-fotoreportages
-productfotografie
-luchtfotografie
-360 graden panoramafotografie
-portretfotografie
-reclamefotografies
-portfotografie (www.sportstock.nl)
-persfotografie

Veel foto's van Jan Kok worden commercieel gebruikt in o.a. reclame campagnes, op product verpakkingen, websites en als communicatie middel.
Ook worden zijn nieuws- en sportfoto's regelmatig getoond op televisie en gepubliceerd in veel dag, week- en maandbladen, zoals de Telegraaf, Algemeen Dagblad, Rotterdams Dagblad, de Volkskrant, AD Sportwereld, Voetbal International, het Parool, NRC Next/Handelsblad, Metro, Telesport, enz.

Enthousiasme is zijn motor!

Categorie

Aerial, Sport, Corporate